Biztonságszervező képzés

Szakmai információk
Képzés formája Csoportos csoportos
Képesítés típusa / végzettség tanúsítvány
Képzést biztosító intézmény Best-Work Kft.
Képzés bemutatása

Felnőttképző nyilvántartási száma: E/2020/000045

A szakképesítés száma: 10324029

biztonságszervező magánbiztonsági feladatokat lát el, de ha a munkáltató megbízza vele, tervezési, irányítási, szervezési, ellenőrzési tennivalói is vannak. Afféle középvezető a magánbiztonságban. Fő feladata a vagyonvédelmi törvényben meghatározottaknak megfelelően a megbízó, illetve a munkáltató vagyonának védelme, valamint személyek, munkavállalók védelmével kapcsolatos feladatok ellátása.

Képzés célcsoportja: Mindazok, akik magánbiztonsági szakképesítéssel már rendelkeznek (például személy- és vagyonőr), van középiskolai végzettségük (szakmunkásképző vagy érettségi), és a vagyonvédelemben középvezetőként szeretnének dolgozni. A biztonságszervező képesítéssel rendelkezők összetett és komplex ismereteik miatt könnyen és gyorsan találhatnak a képesítésüknek megfelelő munkahelyet.

Szakmai gyakorlat: A 2 x 6 óra gyakorlat letölthető a képzés ideje alatt a résztvevő által választott vagyonvédelmi vállalkozásnál - lehetőség szerint ügyeleti diszpécserközpontban és rendezvényszervezés/biztosítás alatt.

A képzésben részt vett vizsgázó a Felnőttképző közreműködésével/önállóan jelentkezik a képesítő vizsgára a képzés követelményeinek igazolásáról a Felnőttképző által kiállított tanúsítvánnyal és az értékelt Őrzés-biztonsági tervvel a BM független akkreditált vizsgaközpontban. A sikeres vizsga nyomán képesítő bizonyítvány szerezhető, ami államilag elismert szakképesítést tanúsít. A vizsgadíjat a vizsgaközpont határozza meg.

Jelentkezés feltétele Középfokú iskolai végzettség (szakmunkásképző/érettségi), valamint szakmai előképzettség: Személy- és vagyonőr/Biztonsági őr/Vagyonőr
Helyszín és időzítés
Képzés indulása 2023. március. 26
Jelentkezési határidő 2023. március 26
Képzési napok és időpontok ONLINE, élő órák, hétvégi napokon, 9-13 óráig, ill. 9-17 óráig (az előadások visszanézhetőek)
Képzés időtartama 3,5 hónap
Képzés helyszíne 4400, Nyíregyháza,
Árral és fizetéssel kapcsolatos infók
Képzési díj 100 000 Ft
Díj tartalma Az ár kizárólag az oktatás összegére vonatkozik. NEM tartalmazza a szakképesítő vizsga díját!
Kedvezmények
  • GYES-en, GYED-en lévőknek és regisztrált munkanélkülieknek kedvezmény! ( 5% )
Fizetési mód készpénz, banki átutalás
Részletfizetés Kamatmentes részletfizetés biztosított.
Egyéb információk
Címkék biztonságszervező, Nyíregyháza

A profil menü megtekintéséhez kérjük lépj be vagy regisztrálj!


To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Kapcsolódó galériák

Biztonságszervező képzés

További személyi és vagyonvédelem képzés ajánlatok

separator