Képzés formája | ![]() |
Képesítés típusa / végzettség | tanúsítvány |
Képzést biztosító intézmény | ![]() |
Képzés bemutatása | Engedélyszám: E/2021/000064 A tanfolyam célja: olyan szakemberek képzése, akik ismerik a borászati termékek előállításának teljes vertikumát a must kezelésétől egészen a palackozott borig. Tisztában vannak a borászati gazdálkodás, valamint a borturizmus és borértékesítés alapjaival, továbbá az adminisztráció szabályaival. Minden ismeretüket kamatoztatni tudják egy családi „kis” vállalkozásban és nagyüzemi körülmények között egyaránt. A tanfolyam elméleti és gyakorlati oktatást is tartalmaz. A résztvevők számos prémium borászatot látogatnak meg a képzés során, hogy átfogó ismereteket szerezhessenek a legkülönbözőbb borászatokkal, borászati technológiákkal kapcsolatban. Államilag elismert TANÚSÍTVÁNY-t nyújtó szakmai képzés, melynek birtokában a résztvevő az állam által meghatározott vizsgaközpontban vizsgát tehet. |
Jelentkezés feltétele | Alapfokú iskolai végzettség (8 általános), egészségügyi alkalmasság (lakhely szerinti Foglalkozás-egészségügyi szakellátó hely végzi) |