Plc programozó

Szakmai információk
Képzés formája Csoportos csoportos
Képesítés típusa / végzettség tanúsítvány
Képzést biztosító intézmény DEKRA Akademie Kft.
Képzés bemutatása

Kinek érdemes PLC programozó képzésen részt vennie?

Azoknak érdemes a PLC programozó tanfolyamon részt venniük, akik szeretnének, vagy akiknek munkájukból kifolyólag meg kell tanulniuk a berendezésekhez, folyamatokhoz, technológiákhoz, célgépekhez PLC programot tervezni, grafikus és szöveges programnyelveken programot írni, módosítani, tesztelni. Az elkészített, módosított programot dokumentálni, archiválni. Ipari buszrendszereket, hálózatokat konfigurálni, paraméterezni, üzemeltetni. A rendszer működését diagnosztizálni, a be- és kimeneteket monitorozni. Bevonni a PLC-t a hibakeresés folyamatába és dokumentálni tevékenységét. Az általa készített programnak meg kell felelnie a szakmai, biztonságtechnikai és a munkavédelmi követelményeknek. Safety rendszerek működését ellenőrizni. Magyar és idegen nyelvű dokumentációt használni. Informatikai eszközöket magabiztosan alkalmazni.

Mi a célja a PLC programozó képzésnek?

A PLC programozó képzés célja, hogy a képzésben részt vevő megtanulja kiválasztani a vezérlésnek megfelelő PLC-t, alapszintű PLC programokat írni, kész PLC programot módosítani szöveges és grafikus programnyelven, kész PLC programban paramétereket változtatni, módosítani.

A PLC programozó képzésen részt vevők megtanulják továbbá a digitális irányítás eszközeit és a digitális irányító eszközök kapcsolatait elemezni, elemezni az irányítási hálózatokat, elemezni a PLC felépítését, működését, PLC programokat írni, azokban paramétereket változtatni, módosítani, megépített vagy szimulált gyártórendszer modell vezérléséhez kiválasztani a megfelelő PLC-t, megépített vagy szimulált gyártórendszer modell vezérléséhez PLC programot készíteni szöveges és grafikus programnyelven, a megépített vagy szimulált gyártórendszer modell vezérléséhez PLC programot tesztelni és dokumentálni, kezelőpanelt vagy egyéb megjelenítő eszközt illeszteni a PLC-hez, PLC hálózatot kiépíteni, programozni, Off-line, On-line üzemmódot használni, diagnosztizálni, korszerű hibadiagnosztikát alkalmazni, valamint hibakeresést megvalósítani.

Mennyi ideig tart a PLC programozó képzés?

A képzés hossza 400* óra.

Jelentkezés feltétele Érettségi. Egészségügyi alkalmassági vizsgálat.
Helyszín és időzítés
Képzés indulása 2024. szeptember. 08
Jelentkezési határidő 2024. augusztus 30
Képzési napok és időpontok Délutáni órákban
Képzés időtartama 400 óra, lecsökkenthető előzetes tudásfelméréssel.
Képzés helyszíne Pécs
7634, Pécs, Ürögi fasor 2-a 2 emelet
Árral és fizetéssel kapcsolatos infók
Képzési díj 330 000 Ft
Díj tartalma tanfolyam, jegyzetek, tankönyv
Kedvezmények
  • Határidőig történő jelentkezés esetén ( 10% )
Fizetési mód banki átutalás
Egyéb információk
Címkék PLC programozó, csoportos

A profil menü megtekintéséhez kérjük lépj be vagy regisztrálj!


To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Kapcsolódó galériák

Plc programozó

További plc programozó képzés ajánlatok

separator