Kazángépész (12 t/h felett) képzés

Szakmai információk
Képzés formája Csoportos csoportos
Képesítés típusa / végzettség tanúsítvány
Képzést biztosító intézmény OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Képzés bemutatása
Engedélyszám: E-2020/000099
 

A kazángépész szakember a 12 t/h tömegáram feletti és 7200 kW-ot meghaladó (jellemzően 21 MW-os vagy annál nagyobb) teljesítményű ipari kazánokat és segédberendezéseiket kezeli és felügyeli. Feladata a kazán és a kazánt ellátó technológiai rendszerek felkészítése, indítása, folyamatos üzemeltetése, illetve a kazán által ellátott technológiai rendszerek, hőtechnikai berendezések hatékony, üzembiztos, igény szerinti működtetése. Munkája során ellenőrzi és felügyeli az üzemeltetési paramétereket. Jogosultsági szintjének megfelelő mértékben végre­hajtja a szükséges beavatkozást. Vezeti az előírt üzemi dokumentumokat. Informatikai isme­retei alapján képes a korszerű, folyamatirányított, automatizált tüzeléstechnikai rendszerek működtetésére, a digitális üzemeltetési naplózás végrehajtására. Ellátja a jogosultsági körébe tartozó épületfelügyeleti rendszerek, biztonsági berendezések ellenőrzését, a veszélyes anya­gok, hulladékok, melléktermékek hatósági előírás szerinti kezelését.

A képzés szakmai témakörei:

  • Kazángépész (12t/h felett) feladatok
 

A tanfolyam sikeres elvégzése után a szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény TANÚSÍTVÁNY-t állít ki, melynek birtokában a résztvevő az állam által meghatározott vizsgaközpontban vizsgát tehet.

 
Jelentkezés feltétele Alapfokú iskolai végzettség, Előírt szakmai gyakorlat: nem szükséges (16/2018.(IX.11) ITM rendelet 2. melléklete 2. pontja alapján), Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükséges A képesítési követelményt előíró jogszabály: 21/2010 (V.14) NFGM rendelet 1. § (1) bekezdése alapján a 2. számú melléklet 4. pontjában, valamint a 16/2018.(IX.11) ITM Rendelet 2. melléklete 2. pontja alapján meghatározott tevékenység végzésére irányuló munkakör betöltéséhez.
Helyszín és időzítés
Képzési napok és időpontok szombat vagy heti 2 hétköznap
Képzés időtartama 4 hónap
Képzés helyszíne 2400, Dunaújváros,
Árral és fizetéssel kapcsolatos infók
Képzési díj 360 000 Ft
Díj tartalma Az ár az elméleti és a gyakorlati oktatás, valamint a jegyzetek költségére vonatkozik. NEM tartalmazza a szakképesítő vizsga díját.
Kedvezmények -
Fizetési mód postai csekk, banki átutalás
Részletfizetés Részletfizetési lehetőség.
Egyéb információk
Címkék Dunaújváros, kazángépész

A profil menü megtekintéséhez kérjük lépj be vagy regisztrálj!


To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Kapcsolódó galériák

Kazángépész (12 t/h felett) képzés

További kazángépész (12 t/h felett) képzés ajánlatok

separator