Nyomástartóedény-gépész képzés

Szakmai információk
Képzés formája Csoportos csoportos
Képesítés típusa / végzettség tanúsítvány
Képzést biztosító intézmény DEKRA Akademie Kft.
Képzés bemutatása

Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000023

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/001185

A nyomástartóedény-gépész feladata minden olyan gázt, és folyadékot használó technoló­gia kezelése, aminek a túlnyomása a 0,5 bárt meghaladja, mint pl. az olajipari-, vegyipari-, gyógyszeripari gépek, berendezések, sűrített levegőt használó technológia, levegőbontó és gázokat cseppfolyósító berendezések. Feladata továbbá az ezekhez kapcsolódó csőhálózat­ok szerelése, karbantartási feladatok, nyomáspróbák, szerelési műveletek elvégzése és do­kumentálása számítógéppel.

A szakmai képzés követelményeinek sikeres teljesítéséről a Képző Tanúsítványt állít ki.

A szakképzési törvény előírásai szerint a képzést sikeresen elvégző résztvevők akkreditált vizsgaközpont által szervezett vizsgát tesznek.

 
Jelentkezés feltétele Jelentkezés feltétele: - Alapfokú iskolai végzettség - Egészségügyi alkalmasság Szakmai előképzettség: A következő szakirányú szakmai képzettség, illetve szakképesítés egyikével, vagy az ezzel egyenértékű jogelőd szakképesítéssel kezdhető meg a képzés: Élelmiszeripari gépkezelő, Villanyszerelő, Elektronikai műszerész, Szerkezetépítő és - szerelő, Hűtő- és szellőzésrendszer- szerelő, Központifűtés- és gázhálózat-rendszer-szerelő, Víz- és csatornarendszer-szerelő, Épület- és szerkezetlakatos, Finommechanikai műszerész, Gépi és CNC forgácsoló, Ipari gépész, Szerszám- és készülékgyártó, Mezőgazdasági gépész, Mezőgazdasági gépésztechnikus, Gyártósori gépbeállító, Karosszéria-lakatos, Abroncsgyártó, Műanyag-feldolgozó, Műanyag-feldolgozó technikus, Papírgyártó és - feldolgozó, Papírgyártó és -feldolgozó, csomagolószer- gyártó, Papírgyártó és -feldolgozó, csomagolószer- gyártó technikus, Vegyipari rendszerkezelő, gépészet ágazathoz tartozó bármely szakképesítés, elektronika és elektrotechnika ágazathoz tartozó bármely szakképesítés
Helyszín és időzítés
Képzés indulása 2024. július. 03
Jelentkezési határidő 2024. július 3
Képzési napok és időpontok Online órák (hallgató igénye alapján)
Képzés időtartama 80 óra - kb. 2 hónap
Képzés helyszíne 9000, Győr,
Árral és fizetéssel kapcsolatos infók
Képzési díj 233 500 Ft
Díj tartalma A díj tartalmazza az oktatás díját, jegyzeteket, tankönyveket, maximális felkészítést a vizsgára és a tanúsítványt. A díj nem tartalmazza a vizsga díját. A vizsgadíj 40.000 Ft.
Kedvezmények
  • Határidőig történi jelentkezés esetén ( 10% )
Fizetési mód banki átutalás
Részletfizetés Részletfizetési lehetőség (egyéni elbírálás szerint).
Egyéb információk
Címkék Győr, kezelő, berendezés, ipari, nyomástartó

A profil menü megtekintéséhez kérjük lépj be vagy regisztrálj!


To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Kapcsolódó galériák

Nyomástartóedény-gépész képzés

separator