Erre a tanfolyamra már sajnos nem tudsz jelentkezni! Tekintsd meg hasonló Villamos biztonsági felülvizsgáló képzésekre vonatkozó ajánlatainkat.

Villamosbiztonsági felülvizsgáló képzés

Szakmai információk
Képzés formája Csoportos csoportos
Képesítés típusa / végzettség tanúsítvány
Képzést biztosító intézmény DEKRA Akademie Kft.
Képzés bemutatása

Engedélyszám: E/2020/000023

A képzés célja, hogy a résztvevő képessé váljon az épületek, építmények és egyéb létesítmények, szabadterek villamos biztonságának ellenőrzésére az áramütés elleni védelem és a szabványos állapotának szempontjából. Ismerje meg és alkalmazza a vonatkozó szabványokat és jogszabályokat. A megszerzett ismereteit szakszerűen használja a tervdokumentáció szerinti kialakításnál, megfelelő műszaki állapot szemrevételezésnél és műszeres ellenőrzésnél. Képessé váljon az ellenőrzés eredményének szakszerű dokumentálására. Az erősáramú/ villamosenergetikai berendezéseket felülvizsgálatára a vonatkozó hatályos jogszabályoknak és érvényes szabványoknak megfelelően. Tudja értelmezni a villamos létesítési terveket, dokumentációt. A tananyag elsajátítását követően, a megszerzett tudását alkalmazza az ellenőrzések során, az esetleges hibák feltárásánál és képessé váljon azok kijavítására. Képessé váljon az ellenőrzés eredményének szakszerű dokumentálására, összefoglaló minősítő irat készítésére.

A képzés tanúsítása: A résztvevőnek a képzés végén belső vizsgát kell tennie, majd teljesítménye alapján Tanúsítványt állítanak ki részére. A tanúsítvány a szakmai vizsgára való jelentkezés feltétele!

A szakmai/képesítő vizsga: A vizsgáztatás a képzőtől függetlenül szervezett, akkreditált vizsgaközpontban történik. A szakmai/képesítő vizsgára való jelentkezést a résztvevő önállóan, az Akkreditált vizsgaközpontoknál végzi.

 
Jelentkezés feltétele - iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség - szakmai előképzettség: erősáramú végzettség - betöltött 21. életév - egészségügyi alkalmasság - képesítés megszerzését követő 3 év erősáramú szakmai gyakorlat igazolása
Helyszín és időzítés
Képzés indulása 2024. május. 20
Jelentkezési határidő 2024. május 17
Képzési napok és időpontok Online órák (hallgató igénye alapján)
Képzés időtartama 128 óra
Képzés helyszíne 2800, Tatabánya,
Árral és fizetéssel kapcsolatos infók
Képzési díj 280 000 Ft
Díj tartalma Az ár az oktatási díjra és a jegyzetköltségre vonatkozik. A szakképesítő vizsga díját NEM tartalmazza.
Kedvezmények
  • Határidőig történő jelentkezés esetén. Magánszemélyeknek. ( 15% )
A kedvezményes ár az oktatási díjra és a jegyzetköltségre vonatkozik. A szakképesítő vizsga díját NEM tartalmazza.
Fizetési mód banki átutalás
Részletfizetés Részletfizetési lehetőség (megegyezés szerint).

A profil menü megtekintéséhez kérjük lépj be vagy regisztrálj!


To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Kapcsolódó galériák

Villamosbiztonsági felülvizsgáló képzés

separator