Erre a tanfolyamra már sajnos nem tudsz jelentkezni! Tekintsd meg hasonló Villámvédelmi felülvizsgáló képzésekre vonatkozó ajánlatainkat.

Villámvédelmi felülvizsgáló

Szakmai információk
Képzés formája Csoportos csoportos
Képesítés típusa / végzettség szakmai bizonyítvány
Képzést biztosító intézmény DEKRA Akademie Kft.
Képzés bemutatása

Engedélyszám: E/2020/000023

Mi a képzés célja?

A Villámvédelmi felülvizsgáló képzés célja felkészíteni a szakmai képzésben résztvevőket az épületek, építmények (norma szerinti és nem norma szerinti) villámvédelmi berendezéseinek szabvány, illetve dokumentáció szerinti kialakításának, megfelelő műszaki állapotának szemrevételezéses és műszeres ellenőrzésére és az ellenőrzés eredményének dokumentálására.
 
A Villámvédelmi felülvizsgáló tanfolyamon részt vevő képessé válik továbbá épületek, építmények (norma szerinti és nem norma szerinti) villámvédelmi berendezéseinek szabvány szerinti kialakításának, szemrevételezéses és műszeres ellenőrzésére, épületek, építmények (norma szerinti és nem norma szerinti) villámvédelmi berendezéseinek szabvány, illetve dokumentáció szerinti kialakításának, megfelelő műszaki állapotának szemrevételezéses és műszeres ellenőrzési eredményének dokumentálására, villámvédelmi tervet, dokumentációt értelmezni, villamos, méréseket végezni (földelési ellenállás-méréssel ellenőrzi a földelések megfelelőségét; ellenőrizni a lépés és érintési feszültség elleni védelmet; szükség esetén a talaj fajlagos ellenállását megmérni; folytonosság mérést, földelési hurokellenállás mérést végezni), villamos és mechanikai kötéseket vizsgálni, javítani. Felülvizsgálati, jegyzőkönyvet, minősítőiratot készíteni.
 
Kinek érdemes Villámvédelmi felülvizsgáló képzésen részt vennie?
 
Azoknak kell a Villámvédelmi felülvizsgáló tanfolyamon részt venniük, akik szeretnék, vagy akiknek munkájukból kifolyólag az épületek, építmények (norma szerinti és nem norma szerinti) villámvédelmi berendezéseinek szabvány, illetve dokumentáció szerinti kialakításának, megfelelő műszaki állapotának szemrevételezéses és műszeres ellenőrzését kell elvégezni és az ellenőrzés eredményét dokumentálni.
 
Szakmai/képesítő vizsga:
 
A vizsgáztatás a képzőtől függetlenül szervezett, Akkreditált Vizsgaközpontban történik. A szakmai/képesítő vizsgára való jelentkezés feltétele a képző által kiállított tanúsítvány, a szakmai/képesítő vizsgára való jelentkezés csak ennek birtokában lehetséges. A szakmai/képesítő vizsgára való jelentkezést a résztvevő önállóan, az Akkreditált vizsgaközpontoknál végzi.
Sikeres teljesítés esetén, részszakma megszerzéséről szakmai bizonyítványt, vagy a szakmai képzéshez kapcsolódóan képesítő bizonyítványt állít ki a Vizsgaközpont.
Jelentkezés feltétele Alapfokú iskolai végzettség. Egészségügyi alkalmassági. Szakmai előképzettség: előírás szerint meghatározott erősáramú (részletes tájékoztatásért keressen bizalommal) Szakmai gyakorlat: A szakmai előképzettségként meghatározott valamely képesítés megszerzését követő 3 év erősáramú szakmai gyakorlat.
Helyszín és időzítés
Képzés indulása 2024. május. 27
Jelentkezési határidő 2024. május 24
Képzési napok és időpontok Elméleti oktatás: kontakt és/vagy online órák (hallgató igénye alapján). A gyakorlaton és a vizsgán személyes megjelenés szükséges.
Képzés időtartama 100* óra, előzetes tudásszint-beszámítással az óraszám csökkenthető
Képzés helyszíne 2800, Tatabánya,
Árral és fizetéssel kapcsolatos infók
Képzési díj 22 500 Ft
Díj tartalma Az ár az oktatási díjra és a jegyzetköltségre vonatkozik. A szakképesítő vizsga díját NEM tartalmazza.
Kedvezmények
  • Határidőig történő jelentkezés esetén. Magánszemélyeknek. ( 10% )
Fizetési mód banki átutalás
Részletfizetés Részletfizetési lehetőség (egyéni elbírálás szerint).
Egyéb információk
Címkék felülvizsgáló, Tatabánya, villámvédelem

A profil menü megtekintéséhez kérjük lépj be vagy regisztrálj!


To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Kapcsolódó galériák

Villámvédelmi felülvizsgáló

További villámvédelmi felülvizsgáló képzés ajánlatok

separator