Erre a tanfolyamra már sajnos nem tudsz jelentkezni! Tekintsd meg hasonló Építő- és anyagmozgató gép kezelő (Targoncavezető) képzésekre vonatkozó ajánlatainkat.

Építő- és anyagmozgató gép kezelője (targoncavezető) jogosítvány megszerzéséhez hatósági felkészítés illetve vizsga tanfolyam

Szakmai információk
Képzés formája Csoportos csoportos
Képesítés típusa / végzettség szakmai bizonyítvány
Képzést biztosító intézmény Apave Magyarország Kft.
Képzés bemutatása
A tanfolyam kihelyezett formában indul!
 

A már meglévő Építő- és anyagmozgató gép kezelője (targoncavezető) OKJ végzettséghez kapcsolódó targoncavezetői hatósági vizsgára történő felkészítés és vizsga.

Régebben külön-külön kellett vizsgázni elektromos targonca, dízel targonca, gázüzemű targonca, magasemelésű targonca, szállító targonca, oldalvillás targonca, stb. típusokra, addig most már elegendő egyetlen targoncavezetői vizsgát tenni. Az új szabályozás 3 csoportra osztja a targoncákat: vezetőüléses targonca, vezetőállásos targonca és gyalogkíséretű targonca. E három targoncatípus lefedi a targoncák összes fajtáját, függetlenül a meghajtástól, vagy a teheremelő képességétől. A korábban letett építőgépkezelő jogosítványok 2016. június 30-cal érvényüket veszítették.

A hatósági vizsga, az OKJ-s bizonyítvány birtokában csak gyakorlati vizsgát (gépkezelést) jelent!

A bejelentéshez a következő dokumentumok kellenek: egészségügyi alkalmasság, 2 db igazolványkép, OKJ-s bizonyítvány másolata, személyi igazolvány és lakcímkártya mindkét oldalának egy lapra történő fénymásolata, gépkezelő által aláírt jelentkezési lap – NKH rendszeréből kinyomtatva.

A vizsgára történő jelentkezés kizárólag a képző cégnél, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium internetes felületén keresztül lehetséges. Az interneten keresztül kitöltött és kinyomtatott formanyomtatványokat a jelentkező személyes aláírását követően a képző cégnek kell megküldeni az NFM részére. Az NFM a vizsgát követően 15 munkanapon belül adja ki a jogosítványokat. A jelentkezések rögzítése folyamatosan történik az irodánkban, ügyfélszolgálati időben.

A kategória vizsga díja az alap (1. bejegyzés) 25.000,- Ft után, további típusonként 9.000,- Ft.

Jelentkezés feltétele Az Országos Képzési Jegyzékben meghatározott – a megszerezni kívánt gépcsoporthoz tartozó – könnyű- vagy nehézgépkezelői szakképesítés vagy építő- és anyagmozgató gépkezelő szakképesítő vizsga (elágazás, rész-szakképesítés); 1. fokú munkaköri alkalmasság
Helyszín és időzítés
Képzés időtartama Megrendelő igénye szerint
Árral és fizetéssel kapcsolatos infók
Képzési díj 27 000 Ft
Díj tartalma Az ár az oktatási díjat, a vizsgadíjat és a jegyzet költséget is tartalmazza (27.000 Ft).
Kedvezmények
  • GYED-en vagy GYES-en lé­vők­nek ( 10% )
Fizetési mód postai csekk, banki átutalás
Részletfizetés -
Egyéb információk
Címkék kezelő, jogosítvány, targoncavezető, gép, anyagmozgató

A profil menü megtekintéséhez kérjük lépj be vagy regisztrálj!


To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Kapcsolódó galériák

Építő- és anyagmozgató gép kezelője (targoncavezető)  jogosítvány megszerzéséhez hatósági felkészítés illetve vizsga tanfolyam

További Építő- és anyagmozgató gép kezelő (targoncavezető) képzés ajánlatok

separator

Kérdésed van a képzéssel, tanfolyammal kapcsolatban?
Küldd el nekünk, és mi megválaszoljuk!