Erre a tanfolyamra már sajnos nem tudsz jelentkezni! Tekintsd meg hasonló Bevontelektródás kézi ívhegesztő képzésekre vonatkozó ajánlatainkat.

Bevontelektródás kézi ívhegesztő

Szakmai információk
Képzés formája Csoportos csoportos
Képesítés típusa / végzettség szakmai bizonyítvány
Képzést biztosító intézmény DEKRA Akademie Kft.
Képzés bemutatása

Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000023

Kinek érdemes Bevontelektródás kézi ívhegesztő képzésen részt vennie?

Azoknak, akik szeretnék megtanulni, vagy akiknek munkájukból kifolyólag feladataik közé tartozik ismerni, hogyan kell fémes hegesztett szerkezeteket gyártani. Munkája során a Hegesztési Utasítás (WPS) alapján önállóan beállítani a hegesztési paramétereket, kiválasztani a hegesztőanyagokat és az előírásoknak megfelelő hegesztés elkészítése után ellenőrizni munkáját.
 

Mi a célja a Bevontelektródás kézi ívhegesztő képzésnek?

A Bevontelektródás kézi ívhegesztő képzés célja, hogy a szakmai képzésben részt vevő megtanulja betartani és betartatni a munkabiztonsági és környezetvédelmi szabályokat, a hegesztés veszélyeit elkerülni, használni a munkavédelmi eszközöket, ellenőrizni a munkaterületet, értelmezni a műszaki rajzokat és a kapcsolódó utasításokat, előkészíteni a munkadarabot, a varratélt kialakítani, elvégezni a szükséges vágásokat, darabolásokat, beazonosítani az alapanyagot a bevontelektródás kézi ívhegesztési feladathoz. A Bevontleketródás kézi ívhegesztő képzésen résztvevő megtanulja továbbá, hogyan kell bevont elektródát választani a bevontelektródás kézi ívhegesztési feladathoz, összeállítani a munkadarabot, illeszteni, fűzővarratokat készíteni, beüzemelni a munkavégzéshez szükséges berendezéseket, beállítani a hegesztőgépen az előírt paramétereket, elvégezni a hegesztési feladatot bevontelektródás kézi ívhegesztéssel, tudatosan figyelni a hegesztési deformációk elkerülésére, önellenőrzést végezni a munka megkezdése előtt, alatt és után, korrigálni és kijavítani az észlelt hibákat.
Jelentkezés feltétele Alapfokú iskolai végzettség, egészségügyi alkalmassági.
Helyszín és időzítés
Képzés indulása 2024. március. 08
Jelentkezési határidő 2024. március 4
Képzés időtartama A képzés teljes óraszáma 380 óra, mely előzetes tudásméréssel 300 órára csökkenthető
Képzés helyszíne DEKRA Akademie Kft.
8000, Székesfehérvár, Repkény utca 3.
Árral és fizetéssel kapcsolatos infók
Képzési díj 495 000 Ft
Díj tartalma Az oktatási díjat, a jegyzetköltséget, gyakorlati oktatás anyag-és eszköz költségét. (A szakképesítő vizsga díját nem tartalmazza.)
Kedvezmények
  • Magánszemélyeknek. ( 10% )
Fizetési mód banki átutalás
Részletfizetés Havi részletfizetési lehetőség magánszemélyeknek

A profil menü megtekintéséhez kérjük lépj be vagy regisztrálj!


To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Kapcsolódó galériák

Bevontelektródás kézi ívhegesztő

separator