Erre a tanfolyamra már sajnos nem tudsz jelentkezni! Tekintsd meg hasonló Bevontelektródás kézi ívhegesztő képzésekre vonatkozó ajánlatainkat.

Fogyóelektródás kézi ívhegesztő

Szakmai információk
Képzés formája Csoportos csoportos
Képesítés típusa / végzettség szakmai bizonyítvány
Képzést biztosító intézmény DEKRA Akademie Kft.
Képzés bemutatása

Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000023

Kinek érdemes Fogyóelektródás védőgázas ívhegesztő képzésen részt vennie?

Azoknak érdemes a Fogyóelektródás védőgázas ívhegesztőképzésen részt venni, akik szeretnék megtanulni, vagy akiknek munkájukból kifolyólag feladataik közé tartozik hogyan kell a fogyóelektródás védőgázas ívhegesztő eljárással előírt kötéseket minőségi elvárásoknak megfelelően elkészíteni. A képzés elvégzésével a képzésben résztvevő képes lesz fémes hegesztett szerkezeteket gyártani. Munkája során a Hegesztési Utasítás (WPS) alapján önállóan beállítani a hegesztési paramétereket, kiválasztani a hegesztőanyagokat és az előírásoknak megfelelő hegesztés elkészítése után ellenőrizni munkáját.
 

Mi a célja a Fogyóelektródás védőgázas ívhegesztőképzésnek?

A Fogyóelektródás védőgázas ívhegesztő képzés célja, hogy a szakmai képzésben részt vevő megtanulja betartani és betartatni a munkabiztonsági és környezetvédelmi szabályokat, a hegesztés veszélyeit elkerülni, használni a munkavédelmi eszközöket, ellenőrizni a munkaterületet, értelmezni a műszaki rajzokat és a kapcsolódó utasításokat, előkészíteni a munkadarabot, a varratélt kialakítani, elvégezni a szükséges vágásokat, darabolásokat, beazonosítani az alapanyagot a fogyóelektródás védőgázas ívhegesztési feladathoz, hegesztő huzalt választani a fogyóelektródás védőgázas ívhegesztési feladathoz. A képzésben résztvevő megtanulja továbbá, hogyan kell összeállítani a munkadarabot, illeszteni, fűzővarratokat készíteni, beüzemelni a munkavégzéshez szükséges berendezéseket, beállítani a hegesztőgépen az előírt paramétereket, elvégezni a hegesztési feladatot fogyóelektródás védőgázas ívhegesztéssel, tudatosan figyelni a hegesztési deformációk elkerülésére, önellenőrzést végezni a munka megkezdése előtt, alatt és után, korrigálni és kijavítani az észlelt hibákat.
Jelentkezés feltétele Alapfokú iskolai végzettség, egészségügyi alkalmassági.
Helyszín és időzítés
Képzés indulása 2024. március. 08
Jelentkezési határidő 2024. március 4
Képzés időtartama A képzés teljes óraszáma 380 óra, mely előzetes tudásméréssel 300 órára csökkenthető. Elméleti oktatáson online részvételi lehetőség.
Képzés helyszíne 8200, Veszprém,
Árral és fizetéssel kapcsolatos infók
Képzési díj 495 000 Ft
Díj tartalma Tartalmazza az oktatási díjat, jegyzetköltséget, gyakorlati oktatás anyag-és eszköz költségét. (A szakképesítő vizsga díját nem tartalmazza.)
Kedvezmények
  • Magánszemélyeknek. ( 10% )
Fizetési mód banki átutalás
Részletfizetés Havi részletfizetési lehetőség magánszemélyeknek

A profil menü megtekintéséhez kérjük lépj be vagy regisztrálj!


To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Kapcsolódó galériák

Fogyóelektródás kézi ívhegesztő

separator