Erre a tanfolyamra már sajnos nem tudsz jelentkezni! Tekintsd meg hasonló Volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő képzésekre vonatkozó ajánlatainkat.

Gázhegesztő képzés

Szakmai információk
Képzés formája Csoportos csoportos
Képesítés típusa / végzettség szakmai bizonyítvány
Képzést biztosító intézmény DEKRA Akademie Kft.
Képzés bemutatása

Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000023

Kinek érdemes Gázhegesztő képzésen részt vennie?

Azoknak érdemes a Gázhegesztő képzésen részt venni, akik szeretnék elsajátítani, vagy akiknek munkájukból kifolyólag feladataik közé tartozik a gázhegesztő eljárással előírt kötések minőségi elvárásoknak megfelelő elkészítése. A képzés elvégzésével a képzésben résztvevő képes lesz fémes hegesztett szerkezeteket gyártani. Munkája során a Hegesztési Utasítás (WPS) alapján önállóan beállítja a hegesztési paramétereket, kiválasztja a hegesztőanyagokat és az előírásoknak megfelelő hegesztés elkészítése után ellenőrzi munkáját.
 

Mi a célja a Gázhegesztő képzésnek?

A Gázhegesztő képzés célja, hogy a szakmai képzésben részt vevő megtanulja betartani és betartatni a munkabiztonsági és környezetvédelmi szabályokat, a hegesztés veszélyeit elkerülni, használni a munkavédelmi eszközöket, ellenőrizni a munkaterületet, értelmezni a műszaki rajzokat és a kapcsolódó utasításokat, előkészíteni a munkadarabot, a varratélt kialakítani, elvégezni a szükséges vágásokat, darabolásokat, beazonosítani az alapanyagot a gázhegesztési feladathoz, hegesztőpálcát választani a gázhegesztési feladathoz. A szakmai képzésen részt vevő megtanulja továbbá összeállítani a munkadarabot, illeszteni, fűzővarratokat készíteni, beüzemelni a munkavégzéshez szükséges eszközöket, elvégezni a hegesztési feladatot gázhegesztéssel, tudatosan figyelni a hegesztési deformációk elkerülésére, önellenőrzést végezni a munka megkezdése előtt, alatt és után, korrigálni és kijavítani az észlelt hibákat.
Jelentkezés feltétele Alapfokú iskolai végzettség, egészségügyi alkalmassági.
Helyszín és időzítés
Képzés indulása 2024. március. 08
Jelentkezési határidő 2024. március 4
Képzési napok és időpontok Elméleten online részvételi lehetőség.
Képzés időtartama A képzés teljes óraszáma 350 óra, mely előzetes tudásméréssel 270 órára csökkenthető.
Képzés helyszíne 2800, Tatabánya,
Árral és fizetéssel kapcsolatos infók
Képzési díj 470 000 Ft
Díj tartalma Tartalmazza az oktatási díjat, a jegyzetköltséget, gyakorlati oktatás anyag-és eszköz költségét. (A szakképesítő vizsga díját nem tartalmazza.)
Kedvezmények
  • Magánszemélyeknek. ( 10% )
Fizetési mód banki átutalás
Részletfizetés Havi részletfizetési lehetőség magánszemélyeknek.

A profil menü megtekintéséhez kérjük lépj be vagy regisztrálj!


To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Kapcsolódó galériák

Gázhegesztő képzés

separator