Erre a tanfolyamra már sajnos nem tudsz jelentkezni! Tekintsd meg hasonló Magánnyomozó képzésekre vonatkozó ajánlatainkat.

Magánnyomozó képzés

Szakmai információk
Képzés formája Csoportos csoportos
Képesítés típusa / végzettség tanúsítvány
Képzést biztosító intézmény MESTO Csoport Kft.
Képzés bemutatása

Engedélyszám: E/2021/000064

A képzés célja és főbb témakörei: felkészíteni a résztvevőket a magánnyomozói munka részleteibe. Megismertetni a magánnyomozás jogi és szakmai hátterét.  A tanfolyamon résztvevőket kiváló oktatók vezetik be a magánnyomozás elméletébe, gyakorlatába:

Nyomozástani ismeretek; Jogszerű adósságkezelés; Magánnyomozó jelentés, összefoglaló jelentés tartami, formai követelményei; Emberismeret, kommunikáció, grafológia, hipnózis; Kriminalisztika tárgya, szerepe, felosztása; Meghallgatás, kikérdezés alapvető szabályai, Adatvédelem; A helyszínbiztosítás alapszabályai; A helyszín, helyszíni szemle, szabályai, Adatgyűjtés, környezettanulmány, figyelés, személyleírás, tárgyleírás; Eltűnt vagy ismeretlen helyen tartózkodók felkutatása; Tanúkutatás, polgári és büntetőjogi ügyekben; Céginformáció elkészítése; Üzleti partnerek megbízhatóság ellenőrzése; Üzleti hírszerzés ás elhárítás és ezek technikai eszközei; Magánnyomozói adminisztráció; Megbízási szerződés; Nyomozati terv; Meghallgatási jegyzőkönyv; Jelentések; Magán-biztonságvédelmi alapfeladatok; Alapvető szakmai etikai, magatartási szabályok; A tevékenység során előforduló jogos védelmi és végszükség-helyzetek, intézkedések; A foglalkoztatásra irányuló jogviszonyok; A tevékenység során előforduló leggyakoribb bűncselekmények, szabálysértések; Törvényi szabályozás; 2/12-es Alaptörvény; Közigazgatás; Szabálysértési jog; Polgári Jog; Büntetőjog; Bűntető eljárás jog

Államilag elismert TANÚSÍTVÁNY-t nyújtó szakmai képzés, melynek birtokában a résztvevő az állam által meghatározott vizsgaközpontban vizsgát tehet.

 
Jelentkezés feltétele Érettségi végzettség és egészségügyi alkalmasság (lakhely szerinti Foglalkozás-egészségügyi szakellátó hely végzi)
Helyszín és időzítés
Képzés indulása 2023. március. 18
Jelentkezési határidő 2023. március 18
Képzési napok és időpontok szombat (9:00-17:00)
Képzés időtartama 7 hónap
Képzés helyszíne 9400, Sopron,
Árral és fizetéssel kapcsolatos infók
Képzési díj 230 000 Ft
Díj tartalma Az ár az oktatás összegére, a belső vizsgák díjára, valamint a TANÚSÍTVÁNY kiállításának költségére vonatkozik! A szakmai vizsga díját NEM tartalmazza! EGYÖSSZEGŰ befizetés esetén: 230.000 Ft. Részletfizetéssel: 1x50.000+6x33.300 Ft (250.000 Ft).
Kedvezmények
  • Kismamáknak, Pályakezdőknek, Munkanélkülieknek ( 10000 Ft )
  • OKJ-s bizonyítvánnyal rendelkezőknek ( 10000 Ft )
  • Több személy egyszerre történő jelentkezése esetén ( 10000 Ft )
A KEDVEZMÉNYEK NEM ÖSSZEVONHATÓAK!
Fizetési mód postai csekk, banki átutalás, bankkártya
Részletfizetés 1 x 50.000 Ft + 6 x 33.300 Ft (250.000 Ft).
Egyéb információk
Címkék magánnyomozó, Sopron

A profil menü megtekintéséhez kérjük lépj be vagy regisztrálj!


To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Kapcsolódó galériák

Magánnyomozó képzés

További magánnyomozó képzés ajánlatok

separator