Erre a tanfolyamra már sajnos nem tudsz jelentkezni! Tekintsd meg hasonló Fakitermelő képzésekre vonatkozó ajánlatainkat.

Lakott-területi fakitermelő tanfolyam

Szakmai információk
Képzés formája Csoportos csoportos
Képesítés típusa / végzettség szakmai bizonyítvány
Képzést biztosító intézmény DEKRA Akademie Kft.
Képzés bemutatása

Mi a célja a képzésnek?

A szakképesítéssel rendelkező lakott területeken a fák tőtől való elválasztását, a kitermelt fa előkészítését és elszállítását végzi, jellemzően vállalkozóként, vagy vállalkozó alkalmazottjaként. Speciális tudása a különleges alakú és helyzetű fák döntése, a ledarabolásos fakitermelés a fák koronájában történő munkavégzéssel, amelyhez a koronába mászik vagy emelőkosárat, platót használ. Munkájához biztosítja a balesetmentes munkavégzés feltételeit, beszerezi a munkavégzéshez szükséges engedélyeket, betartja a előírásokat.

Kinek érdemes a képzésen részt vennie?

Azoknak kell, akik a munkaerőpiacon széleskörű szakmai ismeretek birtokában fakitermelésben szeretnének elhelyezkedni vagy ezen területen dolgoznak, de még nem rendelkeznek végzettséggel.

Szakmai/képesítő vizsga:

A résztvevőknek a képzés végén belső vizsgát kell tennie, majd teljesítménye alapján Tanúsítványt állítunk ki részére.

A vizsgáztatás a képzőtől függetlenül szervezett, Akkreditált Vizsgaközpontban történik. A szakmai/képesítő vizsgára való jelentkezés feltétele a képző által kiállított tanúsítvány, a szakmai/képesítő vizsgára való jelentkezés csak ennek birtokában lehetséges. A szakmai/képesítő vizsgára való jelentkezést a résztvevő önállóan, az Akkreditált vizsgaközpontoknál végzi.

Sikeres teljesítés esetén, részszakma megszerzéséről szakmai bizonyítványt, vagy a szakmai képzéshez kapcsolódóan képesítő bizonyítványt állít ki a Vizsgaközpont.

 

 


 

 

 

Jelentkezés feltétele Egészségügyi alkalmassági. 4 0821 17 01 Erdőművelő-fakitermelő, 34 623 01 Erdészeti szakmunkás, 08213002 Fakitermelő, 31 623 01 Fakitermelő, figyelembe vehetők a meghatározottakkal egyenértékű jogelőd szakképesítések is, fák döntésére jogosító szakmai végzettség, szakképesítés. A képzés megkezdését megelőző 5 éven belül, tényleges fakitermelési szakmában eltöltött összefüggő 1 év gyakorlat.
Helyszín és időzítés
Képzés indulása 2024. február. 26
Jelentkezési határidő 2024. február 19
Képzési napok és időpontok Elmélet: heti egy alkalommal online oktatás. Gyakorlat alkalmakként, személyes megjelenéssel.
Képzés időtartama Kb. 2-2,5 hónap
Képzés helyszíne 8200, Veszprém,
Árral és fizetéssel kapcsolatos infók
Képzési díj 176 000 Ft
Díj tartalma Az ár az oktatási díjat, valamint a jegyzetköltséget tartalmazza. További költség: vizsgadíj.
Kedvezmények
  • Határidőig történő jelentkezés esetén ( 10% )
Fizetési mód banki átutalás
Részletfizetés Részletfizetési lehetőség.
Egyéb információk
Címkék Fakitermelő, Veszprém, lakott-területi

A profil menü megtekintéséhez kérjük lépj be vagy regisztrálj!


To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Kapcsolódó galériák

Lakott-területi fakitermelő tanfolyam

További fakitermelő képzés ajánlatok

separator