Nyomástartóedény-gépész képzés

Szakmai információk
Képzés formája Csoportos csoportos
Képesítés típusa / végzettség tanúsítvány
Képzést biztosító intézmény OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Képzés bemutatása
 

Engedélyszám: E-2020/000099

Jelentkezés feltétele (részletek):

Szakmai előképzettség: A következő szakirányú szakmai képzettség, illetve szakképesítés egyikével, vagy az ezzel egyenértékű jogelőd szakképesítéssel kezdhető meg a képzés: Élelmiszeripari gépkezelő, Villanyszerelő, Elektronikai műszerész, Szerkezetépítő és - szerelő, Hűtő- és szellőzésrendszer- szerelő, Központifűtés- és gázhálózat-rendszer-szerelő, Víz- és csatornarendszer-szerelő, Épület- és szerkezetlakatos, Finommechanikai műszerész, Gépi és CNC forgácsoló, Ipari gépész, Szerszám- és készülékgyártó, Mezőgazdasági gépész, Mezőgazdasági gépésztechnikus, Gyártósori gépbeállító, Karosszéria-lakatos, Abroncsgyártó, Műanyag-feldolgozó, Műanyag-feldolgozó technikus, Papírgyártó és - feldolgozó, Papírgyártó és -feldolgozó, csomagolószer- gyártó, Papírgyártó és -feldolgozó, csomagolószer- gyártó technikus, Vegyipari rendszerkezelő, gépészet ágazathoz tartozó bármely szakképesítés, elektronika és elektrotechnika ágazathoz tartozó bármely szakképesítés

Előírt szakmai gyakorlat: A nyomástartó berendezések és rendszerek biztonsági követelményeiről és megfelelőség tanúsításáról szóló 44/2016. (XI. 28.) NGM rendelet besorolása szerinti III.-IV. kategóriájú nyomástartó edény mellett eltöltött fél év (6 hónap), vagy I.-II kategóriájú nyomástartó edény mellett eltöltött 1 év időtartamú gyakorlat. A szakmai gyakorlatról a munkáltató adhat igazolást.

A képzés szakmai témakörei:

  • Épületgépészeti munkabiztonsági és környezetvédelmi feladatok
  • Nyomástartó berendezések szerkezete, gyártása, üzemelétetése
 

A tanfolyam sikeres elvégzése után a szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény TANÚSÍTVÁNY-t állít ki, melynek birtokában a résztvevő az állam által meghatározott vizsgaközpontban vizsgát tehet.

 
Jelentkezés feltétele Alapfokú iskolai végzettség, Egészségügyi alkalmasság, Szakmai előképzettség, Szakmai gyakorlat. Részletezve: lásd a képzés bemutatása résznél.
Helyszín és időzítés
Képzési napok és időpontok szombat vagy 2 hétköznap
Képzés időtartama 3 hónap
Képzés helyszíne 6700, Szeged,
Árral és fizetéssel kapcsolatos infók
Képzési díj 290 000 Ft
Díj tartalma Az ár az elméleti és a gyakorlati oktatás, valamint a jegyzetek költségére vonatkozik. NEM tartalmazza a szakképesítő vizsga díját.
Kedvezmények -
Fizetési mód postai csekk, banki átutalás
Részletfizetés Részletfizetési lehetőség.
Egyéb információk
Címkék Szeged, gépész, nyomástartóedény

A profil menü megtekintéséhez kérjük lépj be vagy regisztrálj!


To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Kapcsolódó galériák

Nyomástartóedény-gépész képzés

További nyomástartóedény-gépész képzés ajánlatok

separator