Erre a tanfolyamra már sajnos nem tudsz jelentkezni! Tekintsd meg hasonló Regeneráló wellness szakember képzésekre vonatkozó ajánlatainkat.

Regeneráló wellness szakember képzés

Szakmai információk
Képzés formája Csoportos csoportos
Képesítés típusa / végzettség tanúsítvány
Képzést biztosító intézmény MESTO Csoport Kft.
Képzés bemutatása

Engedélyszám: E/2021/000064

A tanfolyamon résztvevő képes lesz: Kiválasztani a köpölyözés kivitelezése során a megfelelő fajtájú és méretű köpölyt, és azokkal hatékony cellulit kezelést valósítani meg. A svédmasszázs alapfogásainak megfelelően, kiválasztani a masszázshoz szükséges vivőanyagokat, elhelyezni, képes teljes test és az egyes testtájak részmasszázsára. Ismereteit felhasználva megteremteni a regeneráló-, valamint a svédmasszázs, a szépészeti és az aromaterápiás kezelések, módszer specifikus higiénés feltételeit. A masszázs megkezdése előtt hitelesen, szakszerűen tájékoztatni a vendéget a masszázs kivitelezésének módjáról és szükség esetén edukálni. Előkészíteni a masszázs helyiséget a vendég fogadására. Kiválasztani a vendég helyes pozícionálásának módját figyelembe véve a vendég egészségi állapotát és az intimitás szabályait. Elsősegélynyújtásnál felmérni a sérült/sérültek állapotát, biztosítani a baleset helyszínét. Kommunikálni a sérülttel/ sérültekkel, mentőkkel. Képes a légzés, a keringés és az egyéb életjelenségek vizsgálatára, szükség esetén újraéleszteni, megtenni a megtanult teendőket eszméletvesztés során vérzést csillapítani szükség esetén, BLS-t végezni. Masszőr munkáját az elméleti képzésen megszerzett anatómiai, bőr és belgyógyászati ismeretekre építve kivitelezni. Stb.

Tanfolyami gyakorlat: A képzésben résztvevő által egyénileg szervezett gyakorlati helyen. 

 
Államilag elismert TANÚSÍTVÁNY-t nyújtó szakmai képzés, melynek birtokában a résztvevő az állam által meghatározott vizsgaközpontban vizsgát tehet.
 
Jelentkezés feltétele Érettségi bizonyítvány és egészségügyi alkalmasság (lakhely szerinti Foglalkozás-egészségügyi szakellátó hely végzi)
Helyszín és időzítés
Képzés indulása 2024. szeptember. 29
Jelentkezési határidő 2024. szeptember 29
Képzési napok és időpontok szombat (9:00-17:00)
Képzés időtartama 8 hónap
Képzés helyszíne 6800, Hódmezővásárhely,
Árral és fizetéssel kapcsolatos infók
Képzési díj 245 000 Ft
Díj tartalma Az ár az elméleti oktatás összegére, a belső vizsgák díjára, valamint a TANÚSÍTVÁNY kiállításának költségére vonatkozik! A gyakorlati oktatást és a szakmai vizsga díját NEM tartalmazza! EGYÖSSZEGŰ befizetés esetén: 245.000 Ft. Részletfizetéssel: 1 x 50.000 Ft + 7x30.700 Ft (265.000 Ft).
Kedvezmények
  • Kismamáknak, Pályakezdőknek, Munkanélkülieknek ( 10000 Ft )
  • OKJ-s bizonyítvánnyal rendelkezőknek ( 10000 Ft )
  • Több személy egyszerre történő jelentkezése esetén ( 10000 Ft )
A KEDVEZMÉNYEK NEM ÖSSZEVONHATÓAK!
Fizetési mód postai csekk, banki átutalás, bankkártya
Részletfizetés 1 x 50.000 Ft + 7 x 30.700 Ft (265.000 Ft).
Egyéb információk
Címkék wellness, Hódmezővásárhely, szakember, regeneráló

A profil menü megtekintéséhez kérjük lépj be vagy regisztrálj!


To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Kapcsolódó galériák

Regeneráló wellness szakember képzés

További regeneráló wellness szakember képzés ajánlatok

separator