Aqua instruktor képzés

Szakmai információk
Képzés formája Csoportos csoportos
Képesítés típusa / végzettség tanúsítvány
Képzést biztosító intézmény OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Képzés bemutatása
A tanfolyam sikeres elvégzése után a szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény TANÚSÍTVÁNY-t állít ki, melynek birtokában a résztvevő az állam által meghatározott vizsgaközpontban vizsgát tehet.
 
Engedélyszám: E-2020/000099
 
A képzés szakmai témakörei:
 
  • Élettani ismeretek
  • Elsősegélynyújtás
  • Edzéselmélet
  • Gimnasztika
  • Aqua kondicionálás
  • Aqua kondicionálás gyakorlat
  • Edzésprogramok gyakorlat
 
A tanfolyam ideje alatt a csoportos gyakorlat mellett 45 óra egyéni gyakorlatot kell teljesíteni egyéni ütemezés szerint uszodában, vagy wellness létesítménybe , ahol alkalmazásban áll rekreációs mozgásprogram vezető vagy legalább 5 éve végzett aqua instruktor vagy fitness- wellness instruktor.
 
Az aqua instruktor uszodák, fürdők, strandok, fitnesz és wellness klubok sekély- és mély-vízi csoportos aqua órák tartására alkalmas részlegében oktatói feladatot lát el, aqua órát tart. Képes az ügyfél testalkati és fittségi állapotát meghatározni, az ügyfél aktuális állapotából kiindulva reális edzéscélokat megfogalmazni, az elérendő célokhoz megfelelő edzéseszközöket és módszereket rendelni. Nevelési és oktatási intézményekben tanórán kívül motorikus képességek fejlesztésére irányuló foglalkozásokat tervez és vezet, amelynek során segítséget és technikai hibákat javít. Tájékoztatást ad az ügyfeleknek uszodák, fürdők, strandok, fitnesz és wellness klubok, szolgáltatásairól. Komplex felkészültsége alapján alkalmas arra, hogy szakmai segítségével az ügyfél egészség-tudatos életvitelt alakítson ki, ezáltal javul a vele együttműködők életminősége. A szakképzettséggel betölthető legjellemzőbb munkakörök, tevékenységek: aqua instruktor, kondicionáló edző, sportanimátor, fitnesz asszisztens.
 
Jelentkezés feltétele Érettségi végzettség, Egészségügyi alkalmasság, úszástudás szükséges (úszástudás felmérése szükséges, minimum követelmény: tetszőleges úszásnemben mélyvízi 200 méter úszás)
Helyszín és időzítés
Képzési napok és időpontok szombat
Képzés időtartama 5 hónap
Képzés helyszíne 9400, Sopron,
Árral és fizetéssel kapcsolatos infók
Képzési díj 170 000 Ft
Díj tartalma Az ár az oktatás összegére vonatkozik, NEM tartalmazza a szakképesítő vizsga díját.
Kedvezmények -
Fizetési mód postai csekk, banki átutalás
Részletfizetés Részletfizetési lehetőség.
Egyéb információk
Címkék Sopron, Aqua, instruktor

A profil menü megtekintéséhez kérjük lépj be vagy regisztrálj!


To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Kapcsolódó galériák

Aqua instruktor képzés

További aqua instruktor képzés ajánlatok

separator