Sportedző (ökölvívás sportágban)

Szakmai információk
Képzés formája Csoportos csoportos
Képesítés típusa / végzettség tanúsítvány
Képzést biztosító intézmény Educpro Kft. Felnőttképzési Vállalkozás
Képzés bemutatása

Az ökölvívó sportedző szakember célirányosan tervezi, szervezi és irányítja a sportolók, csapatok rövid-, közép- és hosszú távú felkészítését és versenyeztetését. Megtanítja a sportág technikai, taktikai és játékrendszerismereteit, játék- és versenyszabályait. Értékeli a sportolók edzéseken és a versenyeken nyújtott teljesítményét, a korszerű pedagógiai és edzéselvek, edzésmódszerek figyelembevételével fejleszti teljesítőképességüket és teljesítőkészségüket. Felméri sportolói állóképességét, technikai tudását. Edzéstervet készít, irányítja annak végrehajtását. Edzőmérkőzéseket és -versenyeket, illetve edzőtáborokat szervez. Szükség esetén megszervezi és koordinálja a rábízott sportolók felkészítésében együttműködő szakemberek tevékenységét (sportorvos, pszichológus, erőnléti edző, dietetikus, gyógytornász, stb.). Részt vesz a szabadidős sportolók foglalkozásai, versenyei szervezésében, irányításában.

Jelentkezés feltétele - Érettségi végzettség - foglalkozás-egészségügyi alkalmasság - Az országos sportági szakszövetség (Magyar Ökölvívó Szakszövetség) részéről – a honlapján közzétett - szakmai szempontok szerinti sportági jártasság igazolása, szakmai ajánlás szükséges. A sportági igazolás és/vagy ajánlás kitér, az egyes különleges feltételeket érintős esetekre is, mint pl.: hallássérült, vagy más fogyatékkal élő személyek eseteire is.
Helyszín és időzítés
Képzés indulása 2024. szeptember. 07
Jelentkezési határidő 2024. szeptember 7
Képzési napok és időpontok szombat vagy vasárnap
Képzés időtartama 8 hónap
Képzés helyszíne 2500, Esztergom,
Árral és fizetéssel kapcsolatos infók
Képzési díj 260 000 Ft
Díj tartalma A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatást, valamint az iskola e-learning rendszerének teljes körű használatát. A képzés költsége nem tartalmazza a vizsgadíjat, az külön fizetendő a vizsgaközpont felé.
Kedvezmények
  • melyiksuli.hu kedvezmény ( 5% )
melyiksuli.hu kedvezmény 5.00 % Páros jelentkezők esetén fejenként 10%-ot elengedünk a tanfolyami díjbó. 10.00 %
Fizetési mód készpénz, banki átutalás
Részletfizetés havi kamatmentes részletfizetési lehetőség
Egyéb információk
Címkék tanfolyam, képzés, sportedző, ökölvívás, box

A profil menü megtekintéséhez kérjük lépj be vagy regisztrálj!


To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Kapcsolódó galériák

Sportedző (ökölvívás sportágban)

További sportedző képzés ajánlatok

separator