Erre a tanfolyamra már sajnos nem tudsz jelentkezni! Tekintsd meg hasonló Szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző képzésekre vonatkozó ajánlatainkat.

Szociális, gyermek– és ifjúságvédelmi ügyintéző képzés

Szakmai információk
Képzés formája Csoportos csoportos
Képesítés típusa / végzettség szakmai bizonyítvány
Képzést biztosító intézmény Váci Egyházmegyei Felnőttképzési Nonprofit Kft.
Képzés bemutatása

OKJ 55 762 06

Engedélyszám: E-001626/2017/A020

A szociális– és gyermekvédelmi ügyintéző képes szociális munkás, szociális– vagy gyermekvédelmi, gyámügyi hatósági jogkört gyakorló felsőfokú végzettségű szakember irányításával szociális valamint gyermekjóléti és gyermekvédelmi intézményekben, szociális és gyermekvédelmi, gyámügyi hatósági jogkört gyakorló hatóságoknál a döntést hozók előkészítő munkájában részt venni, valamint hatáskör gyakorlóként önálló döntéseket hozni. A szociális probléma megoldásban irányítással, kompetenciájának megfelelő területeken önállóan dolgozik. Az Alaptörvényben és nemzetközi megállapodásokban rögzített emberi, polgári, gyermeki és ellátotti         jogokat tiszteletben tartani, és érvényre juttatni. A szociális és gyermekvédelmi valamint családjogi jogszabályokat, a közigazgatási hatósági eljárás szabályait alkalmazni. A szociális– és gyermekvédelmi ügyintéző képes önállóan elvégzi az intézményi, hatósági ügyviteli, ügyirat–kezelési és nyilvántartási feladatokat, ügyfélszolgálati feladatokat. Képes szakmai információk gyűjtésére, információforrások kezelésére jogszabálykereső programok alkalmazására. Hatósági, intézményi adminisztrációs rendszereket kezel. Ügyfélforgalmi adatokat elemez, statisztikai beszámolókat készít. Közreműködik jelentések, testületi előterjesztések, valamint szociális szolgáltatás–tervezési koncepciók, rendelet–tervezetek előkészítésében.

Munkája során kapcsolatot tart a szociális igazgatás szerveivel és a gyámhatóságokkal, a szociális és gyermekjóléti szolgálatokkal, bentlakásos szociális és gyermekvédelmi intézményekkel, a gyermekvédelmi jelzőrendszer tagjaival.

Előzetes tudás beszámítása lehetséges!

Szakmai követelménymodulok:

10564–12 Szociális és gyermekvédelmi ügyviteli és ügyirat–kezelési feladatok

10565–12 Szociális és gyermekvédelmi ügyintézés

10566–12 Döntés–előkészítés és szolgáltatások szervezése

Jelentkezés feltétele Érettségi végzettség! Szakmai előképzettség: 54 762 02 Szociális asszisztens, vagy 54 762 01 Rehabilitációs nevelő, segítő!
Helyszín és időzítés
Képzési napok és időpontok 15 fő jelentkezése esetén indul a képzés! Péntek délutáni és szombati tanítás
Képzés időtartama 6 hónap
Képzés helyszíne 2600, Vác,
Árral és fizetéssel kapcsolatos infók
Képzési díj 200 000 Ft
Díj tartalma A képzés díja tartalmazza a tanfolyam teljes díját! Nem tartalmazza azonban a vizsga díját, ami 40 000 Ft. Nálunk nincsenek rejtett költségek, a gyakorlati helyet mi biztosítjuk! Elektronikusan a résztvevők számára minden szükséges jegyzetet átadunk.
Kedvezmények
  • melyiksuli.hu kedvezmény ( 5% )
Fizetési mód készpénz, banki átutalás
Részletfizetés Részletfizetésre van lehetőség több részletben!

A profil menü megtekintéséhez kérjük lépj be vagy regisztrálj!


To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Kapcsolódó galériák

Szociális, gyermek– és ifjúságvédelmi ügyintéző képzés

További szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző képzés ajánlatok

Nincs találat

separator

Kérdésed van a képzéssel, tanfolyammal kapcsolatban?
Küldd el nekünk, és mi megválaszoljuk!