Erre a tanfolyamra már sajnos nem tudsz jelentkezni! Tekintsd meg hasonló Temetkezési szolgáltató képzésekre vonatkozó ajánlatainkat.

Temetkezési szolgáltató képzés

Szakmai információk
Képzés formája Csoportos csoportos
Képesítés típusa / végzettség tanúsítvány
Képzést biztosító intézmény MESTO Csoport Kft.
Képzés bemutatása
 

Engedélyszám: E/2021/000064

A temetkezési szolgáltató a temetkezési szolgáltatásra vonatkozó jogszabályok alapján végzi feladatát. Önállóan gondoskodik a teljes körű temetkezési szolgáltatás megszervezéséről, lebonyolításáról, manuális elvégzéséről, az adminisztratív teendők, az okmányozás, valamint a nyilvántartások vezetéséről. Elvégzi az ügyfélfogadással és temetésfelvétellel kapcsolatos gyakorlati teendőket. Figyelemmel kíséri a nemzetközi trendeket, szolgáltatásait bővíti. A hozzátartozók, megrendelők kívánságának megfelelően, az elhunyt végakaratát figyelembe véve megszervezi a temetést. Önállóan, kreatívan végzi munkáját, javaslatokat fogalmaz meg a hozzátartozók számára. Elvégzi a halottak temetőn belüli, belföldi és nemzetközi szállításával kapcsolatos feladatokat, az elhunytakat előkészíti a ravatalozásra, kellékekkel ellátja, megtervezi, felépíti, berendezi a ravatalt, közreműködik a hagyományos földbe temetés végrehajtásában. Igény esetén megszervezi, lebonyolítja az elhunytak hamvasztását, végrehajtja az urna kiadásával, a hamvak elhelyezésével vagy szórásával kapcsolatos feladatokat. Közreműködik a sírnyitásban, exhumálásban, rátemetés vagy újratemetés elvégzésében és a sír hantolásában és a koszorúzásban. Különleges igények esetén temetőn kívüli szertartást szervez, protokolltemetést végez. stb.

 

Államilag elismert TANÚSÍTVÁNY-t nyújtó szakmai képzés, melynek birtokában a résztvevő az állam által meghatározott vizsgaközpontban vizsgát tehet.

 
Jelentkezés feltétele Érettségi végzettség, 2 éves igazoltan temetkezési szolgáltatásban eltöltött gyakorlat, valamint egészségügyi alkalmasság
Helyszín és időzítés
Képzés indulása 2023. március. 18
Jelentkezési határidő 2023. március 18
Képzési napok és időpontok szombat (9:00-17:00)
Képzés időtartama 6 hónap
Képzés helyszíne 4026, Debrecen,
Árral és fizetéssel kapcsolatos infók
Képzési díj 255 000 Ft
Díj tartalma Az ár az oktatás összegére, a belső vizsgák díjára, valamint a TANÚSÍTVÁNY kiállításának költségére vonatkozik. A szakmai vizsga díját NEM tartalmazza! EGYÖSSZEGŰ befizetés esetén: 255.000 Ft. Részletfizetéssel: 1x50.000+5x44.000 Ft (270.000 Ft).
Kedvezmények
  • Kismamáknak, Pályakezdőknek, Munkanélkülieknek ( 10000 Ft )
  • OKJ-s bizonyítvánnyal rendelkezőknek ( 10000 Ft )
  • Több személy egyszerre történő jelentkezése esetén ( 10000 Ft )
A KEDVEZMÉNYEK NEM ÖSSZEVONHATÓAK!
Fizetési mód postai csekk, banki átutalás, bankkártya
Részletfizetés 1 x 50.000 + 5 x 44.000 Ft (270.000 Ft).
Egyéb információk
Címkék Debrecen, szolgáltató, temetkezési

A profil menü megtekintéséhez kérjük lépj be vagy regisztrálj!


To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Kapcsolódó galériák

Temetkezési szolgáltató képzés

További temetkezési szolgáltató képzés ajánlatok

separator