Tűzvédelmi főelőadó képzés

Szakmai információk
Képzés formája Csoportos csoportos
Képesítés típusa / végzettség tanúsítvány
Képzést biztosító intézmény DEKRA Akademie Kft.
Képzés bemutatása

Engedélyszám: E/2020/000023

A tűzvédelmi főelőadó képzés során a részt vevő elsajátítja, hogyan kell elkészíteni a tűzvédelmi szabályzatot és tűzriadó tervet, továbbá tűzvédelmi szakmai dokumentációk elkészítésére, kapcsolatot tartani az érintett munkavállalókkal, külső szervezetekkel és a tűzvédelmi hatósággal, elemezni, értékelni a létesítmény tűzvédelmi helyzetét, tervezni a tűzvédelemmel kapcsolatos feladatokat és szükségleteket. tűzvédelmi oktatási tematikát készíteni, továbbá oktatási tevékenységet végezni, kiürítési és tűzoltási gyakorlatokat szervezni és értékelni, szervezni a tűzvédelmi szervezet munkáját, ellenőrzési tevékenységet végezni és koordinálni, vezetni a tűzvédelmi nyilvántartásokat és kezelni a kapcsolódó dokumentumokat, nagy mennyiségű robbanás veszélyes osztályba tartozó anyagokat megfelelően tárolni és kidolgozni annyak használatát,  valamint feladatát ellátni olyan gazdálkodó szervezetnél, ahol 500 főt meghaladó befogadó képességű helyiség található, feladatát ellátni olyan gazdálkodó szervezetnél, amelynek összesített befogadó képessége meghaladja a 2000 főt és szakszerűen használni a tűzvédelmi berendezéseket, felszereléseket.

A képzés tanúsítása: A résztvevőnek a képzés végén belső vizsgát kell tennie, majd teljesítménye alapján Tanúsítványt állítanak ki részére. A tanúsítvány a szakmai vizsgára való jelentkezés feltétele!

A szakmai/képesítő vizsga: A vizsgáztatás a képzőtől függetlenül szervezett, akkreditált vizsgaközpontban történik. A szakmai/képesítő vizsgára való jelentkezést a résztvevő önállóan, az Akkreditált vizsgaközpontoknál végzi.

 
Jelentkezés feltétele Érettségi bizonyítvány, Egészségügyi alkalmassági, Szakmai előképzettség: OKJ 53 861 10 Tűzvédelmi előadó szakképesítés vagy 10324017 Tűzvédelmi előadó
Helyszín és időzítés
Képzési napok és időpontok Online órák (hallgató igénye alapján)
Képzés időtartama 180 óra
Képzés helyszíne 9024, Győr,
Árral és fizetéssel kapcsolatos infók
Képzési díj 50 000 Ft
Díj tartalma Az ár az oktatási díjra és a jegyzetköltségre vonatkozik. A szakképesítő vizsga díját NEM tartalmazza.
Kedvezmények -
Fizetési mód készpénz, banki átutalás
Részletfizetés Részletfizetési lehetőség (egyéni elbírálás szerint).
Egyéb információk
Címkék Győr, tűzvédelmi, főelőadó

A profil menü megtekintéséhez kérjük lépj be vagy regisztrálj!


To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Kapcsolódó galériák

Tűzvédelmi főelőadó képzés

További tűzvédelmi főelőadó képzés ajánlatok

separator

Kérdésed van a képzéssel, tanfolyammal kapcsolatban?
Küldd el nekünk, és mi megválaszoljuk!