Ingatlankezelő képzés

Szakmai információk
Képzés formája Csoportos csoportos
Képesítés típusa / végzettség tanúsítvány
Képzést biztosító intézmény Best-Work Kft.
Képzés bemutatása

Felnőttképző nyilvántartási száma: E/2020/000045

Képzés célcsoportja: Mindazok, akik a Társasházkezelő szakképesítéssel már rendelkeznek, és szeretnék magukat továbbképezni az ingatlanszakmában.

Az ingatlankezelő a képzés elvégzésével képes lesz javaslatot készíteni a tervszerű műszaki karbantartás folyamatára, a felújítási munkálatokra; megszervezni az ezek elvégzéséhez szükséges feladatokat – együttműködve a végrehajtást végző partnerekkel. Kidolgozza és működteti az ingatlan műszaki felügyeleti és vagyonvédelmi rendszerét, felügyeli az egyéb biztonsági rendszereket. Megtanulja a közműszolgáltatókkal és hatóságokkal való kapcsolattartás módját, segíti az épület tulajdonosát a pénzügyi és vagyonkezelési céljai elérésében. Követi az ingatlanpiaci, jogi, műszaki (építészeti, épületgépészeti, környezetvédelmi) változásokat, lehetőségeket.

Államilag elismert TANÚSÍTVÁNY-t nyújtó szakmai képzés, melynek birtokában a résztvevő önállóan jelentkezik egy független akkreditált vizsgaközpontban. A sikeres vizsga nyomán képesítő bizonyítvány szerezhető, ami államilag elismert szakképesítést tanúsít. A vizsgadíjat a vizsgaközpont határozza meg.

 
Jelentkezés feltétele Érettségi végzettség és Társasházkezelő szakképesítés. Egyéb feltételek: A jelentkezőnek kell rendelkeznie számítógéppel/mobilalkalmazásokkal, internetkapcsolattal, e-mailcímmel és felhasználó szintű kezelési ismeretekkel.
Helyszín és időzítés
Képzési napok és időpontok ONLINE, élő órák, hétvégi napokon, 9-13 óráig, ill. 9-17 óráig (az előadások visszanézhetőek)
Képzés időtartama 3 hónap
Képzés helyszíne 5000, Szolnok,
Árral és fizetéssel kapcsolatos infók
Képzési díj 120 000 Ft
Díj tartalma Az ár kizárólag az oktatás összegére vonatkozik. NEM tartalmazza a szakképesítő vizsga díját!
Kedvezmények
  • GYES-en, GYED-en lévőknek és regisztrált munkanélkülieknek kedvezmény! ( 5% )
Fizetési mód készpénz, banki átutalás
Részletfizetés Kamatmentes részletfizetés biztosított.
Egyéb információk
Címkék ingatlankezelő, Szolnok

A profil menü megtekintéséhez kérjük lépj be vagy regisztrálj!


To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Kapcsolódó galériák

Ingatlankezelő képzés

További ingatlankezelő képzés ajánlatok

separator