Melyiksuli Blog

Akkor is tudsz továbbtanulni, ha nem vesznek fel egyetemre!
2020. július 16. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Ki is hirdették a felvételi ponthatárokat a felsőoktatásban. Ha nem vettek fel és még nem tudjátok hogyan tovább, itt jó helyen jártok, hiszen mindig kell egy B terv. 

Hatékony gyorsolvasó képzés a melyiksuli kínálatában.
2020. július 15. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

A családi projektként induló LiteraGo mára már egy sikeres start-uppá nőtte ki magát. Nagy örömünkre szolgál, hogy gyorsolvasó képzésükkel ezentúl a melyiksuli.hu kínálatát gazdagítják!

Újra szervezhető modulzáró és szakmai vizsga a felnőttképzésben!
2020. június 03. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Fontos szerepe van az oktatásnak a gazdaság fejlődésében, így lényeges volt, hogy minél előbb visszatérjen a régi rendszer a járványhelyzetet követően.  A korlátozások enyhítésével ezentúl ismét elérhetővé válik a felnőttképzésben:

Átfogó szakmai tudás és nélkülözhetetlen képesítések egy helyen, a DEKRA Akademi
2020. május 27. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

A 2007-ben alapított DEKRA Akademie Kft. mára meghatározó szakképző céggé nőtte ki magát! Ezalatt az idő alatt számos felkészült szakembert és elégedett munkavállalót indított útjára. A DEKRA Akademie Kft. leginkább a gépészeti, mezőgazdasági, valamint elektrotechnikai-elektronikai szakterületeket erősíti a melyiksuli.hu oldalán található tanfolyamok között.

Online felnőttképzés és fontosabb változások
2020. május 27. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok
Továbbra sincs könnyű dolguk a felsőoktatási intézményeknek, hiszen folyamatosan rengeteg változást hoz a vírushelyzet. Viszont a teljes eddigi oktatási rendszer digitalizációja legalább elkezdődött! Egy ilyen átalakulás nem mindig megy könnyen, de igyekszünk minél egyértelműbbé tenni és segíteni Titeket, ha kérdések merülnének fel!