Melyiksuli Blog

Megszűnik az OKJ? Ezért érdemes még idén jelentkezned!
2019. augusztus 02. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Az elmúlt időszakban sokféle hír kapott szárnyra az OKJ képzések átalakulásáról, megszűnéséről. Utánajártunk a felnőttképzéseket érintő valós információknak és összefoglaltuk a jelenleg rendelkezésre álló legfontosabb tudnivalókat. Olvass tovább és tudj meg minden részletet az OKJ képzéseket érintő, 2020-ban bekövetkező változásokról!

4 OKJ-s tanfolyam, amely mellett tudsz dolgozni
2019. július 18. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Sokan vannak olyanok, akiknek már van egy meglévő munkahelyük, azonban szeretnék továbbképezni magukat. Éppen ezért olyan OKJ-s képzésre lenne szükségük, amellyel párhuzamosan folytatni tudják a munkájukat. Összegyűjtöttünk Nektek 4 olyan tanfolyamot, melyek ezt teljes mértékben lehetővé teszik.

Hiányszakmák 2019-ben
2019. június 18. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Minden évben nyilvánosságra hoznak egy listát, amelyből megtudhatjuk, hogy régiónként melyek a hiányszakmák. Ezeket célszerű áttanulmányozni, mielőtt jelentkezel egy tanfolyamra, hiszen olyan szakmát érdemes kitanulni, ahol nagy a kereslet a munkaerőre. Ebben a blogbejegyzésben Magyarország régióit végignézve felsoroljuk azokat a szakmákat, amelyekben a cégek kapkodnak a frissen végzett szakemberekért.

 
4 szuper nyáron induló tanfolyam, amelyre még nem késő jelentkezned
2019. május 30. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Ha nem szeretnéd tétlenül tölteni a nyári szabadidődet és szívesen bővítenéd tudásodat, akkor itt az ideje, hogy jelentkezz egy nyáron induló tanfolyamra! Nyáron általában mindenkinek több ideje van, azonban érdemes jól gazdálkodni az idővel, és hasznos dologgal elfoglalni magunkat. Egy rövid OKJ-s tanfolyam elvégzése pont erre kínál kiváló lehetőséget: használjuk ki az időnket és bővítsük tudásunkat!

Milyen kedvezményeket vehetsz igénybe OKJ tanfolyamra való jelentkezésnél?
2019. május 13. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Amikor eldöntjük, hogy milyen OKJ tanfolyamra szeretnénk jelentkezni, nem utolsó szempont a képzés ára. A különböző oktatási intézmények különféle árakon kínálják a tanfolyamokat. A melyiksuli.hu egyik előnye az, hogy összehasonlíthatod az iskolák ajánlatait és kiválaszthatod a számodra legjobbat! Emellett a tanfolyamra való jelentkezésnél számos kedvezményt vehetsz igénybe, persze, csak ha jogosult vagy rá! Ismerd meg ezeket a kedvezményeket és jelentkezz a tanfolyamra a lehető legjobb áron!