Melyiksuli Blog

Junior JAVA Programozó képzés Braining Hub Képzési Centrumban
2018. április 04. | Kategória: Informatikai képzések

A melyiksuli.hu az utóbbi időben egyre több informatikai képzéssel bővítette kínálatát, így már több, mint 100 képzés közül választhatod ki a leginkább hozzád illőt.

Újabb vállalati képzésekkel bővült a melyiksuli.hu
2018. március 24. | Kategória: Vállalati képzések, tréningek

Örömünkre szolgál, hogy a melyiksuli.hu kínálatát egyre szélesebb skálán tudjuk bővíteni, ugyanis mára már nemcsak felnőttképzés és OKJ típusú tanfolyamokból van számtalan, hanem a szakmai továbbképzésekbőlvállalati képzésekből és informatikai képzésekből is egyre többet tarthatunk számon.

Vállalati képzések
2018. március 21. | Kategória: Vállalati képzések, tréningek

A melyiksuli.hu ismét új és hasznos képzéseket tesz elérhetővé, jelen esetben vállalatok számára! Az egyik új partnerünk, az SHL Hungary több vállalati képzéssel is hozzájárul a melyiksuli.hu kínálatának bővítéséhez.

JAVA programozás
2016. október 10. | Kategória: Informatikai képzések

Újabb tanfolyammal bővült a Melyiksuli kínálata: a Braining Hub képzésén csapatban és egyéni munka keretén belül is megismekedhetsz a JAVA programozási nyelvvel, és ha már rendelkezel biztos angol nyelvtudással, és egyéb programozási ismerettel, akkor egészen biztosan köztük a helyed.

alacritas
2016. szeptember 20. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Örömmel jelentjük be Nektek, hogy az Alacritas Felnőttképzési Intézet kereskedelmi jellegű és szociális gondozó és ápoló OKJ tanfolyamai már megtalálhatóak a melyiksuli.hu kínálatában, így bátran válogathattok a képzések közül az ország számos területén!