Melyiksuli Blog

Ilyen lesz a felnőttképzés 2020-tól
2019. október 11. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Nemrég megjelent a 162. Magyar Közlöny, melyből tájékozódhatunk a felnőttképzést érintő változásokról. Ebből kiderül, hogy 2020. december 31-ig minden képzés indulhat az eddig megszokott módon, azonban 2020 őszétől nagy fordulatot vesz a felnőttképzés.

Mégsem szűnik meg az OKJ, csak átalakul
2019. szeptember 24. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok
Az alábbi blogbejegyzés már elavult információkat tartalmazhat. A felnőttképzés jövőjét érintő újabb információkról IDE kattintva olvashatsz!

Augusztusban még úgy tűnt, hogy teljesen megszűnik az OKJ, azonban ez mégsem teljesen igaz. Az OKJ rendszerét jelentősen átalakítják, a megszerezhető szakmák száma drasztikusan csökken, a struktúrát és az elnevezést azonban megtartják.

Megszűnik az OKJ? Ezért érdemes még idén jelentkezned!
2019. augusztus 02. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Az alábbi blogbejegyzés már elavult információkat tartalmazhat. A felnőttképzés jövőjét érintő újabb információkról IDE kattintva olvashatsz!

Az elmúlt időszakban sokféle hír kapott szárnyra az OKJ képzések átalakulásáról, megszűnéséről. Utánajártunk a felnőttképzéseket érintő valós információknak és összefoglaltuk a jelenleg rendelkezésre álló legfontosabb tudnivalókat. Olvass tovább és tudj meg minden részletet az OKJ képzéseket érintő, 2020-ban bekövetkező változásokról!

4 OKJ-s tanfolyam, amely mellett tudsz dolgozni
2019. július 18. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Sokan vannak olyanok, akiknek már van egy meglévő munkahelyük, azonban szeretnék továbbképezni magukat. Éppen ezért olyan OKJ-s képzésre lenne szükségük, amellyel párhuzamosan folytatni tudják a munkájukat. Összegyűjtöttünk Nektek 4 olyan tanfolyamot, melyek ezt teljes mértékben lehetővé teszik.

Hiányszakmák 2019-ben
2019. június 18. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Minden évben nyilvánosságra hoznak egy listát, amelyből megtudhatjuk, hogy régiónként melyek a hiányszakmák. Ezeket célszerű áttanulmányozni, mielőtt jelentkezel egy tanfolyamra, hiszen olyan szakmát érdemes kitanulni, ahol nagy a kereslet a munkaerőre. Ebben a blogbejegyzésben Magyarország régióit végignézve felsoroljuk azokat a szakmákat, amelyekben a cégek kapkodnak a frissen végzett szakemberekért.