Melyiksuli Blog

Milyen kedvezményeket vehetsz igénybe OKJ tanfolyamra való jelentkezésnél?
2019. május 13. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Amikor eldöntjük, hogy milyen OKJ tanfolyamra szeretnénk jelentkezni, nem utolsó szempont a képzés ára. A különböző oktatási intézmények különféle árakon kínálják a tanfolyamokat. A melyiksuli.hu egyik előnye az, hogy összehasonlíthatod az iskolák ajánlatait és kiválaszthatod a számodra legjobbat! Emellett a tanfolyamra való jelentkezésnél számos kedvezményt vehetsz igénybe, persze, csak ha jogosult vagy rá! Ismerd meg ezeket a kedvezményeket és jelentkezz a tanfolyamra a lehető legjobb áron!

3+1 tipp a stresszmentes vizsgákért
2019. május 02. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

3+1 tipp a stresszmentes vizsgákért

Mindannyiunk életében van olyan vizsga, amely előtt már akár hetekkel stresszelünk.

Pályaválasztás
2019. április 23. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

A fiatalok helyzete nem egyszerű, hiszen korán el kell dönteniük, hogy milyen szakmát szeretnének egész életükben végezni. Vannak, akik már általános iskolában eldöntik, és aszerint választanak szakközépiskolát, azonban vannak, akiknek középiskolában kell elhatározni magukat.

A pályaválasztás egy összetett, nehéz feladat, amellyel egy felnőtt is nehezen birkózik meg, nem beszélve egy tinédzserről. Azonban a következő lépéseket követve olyan döntést hozhatunk, mely megalapozott és átgondolt.

 
A jelentkezési feltételekről
2019. március 07. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

A jelentkezési feltételekről

Egy OKJ képzésről sok információ adott, például hogy mi az OKJ azonosító száma, mi a megnevezése, milyen betölthető munkaköröket láthatsz el vele vagy milyen szakmai és vizsgáztatási követelményei vannak. Az egyik legfontosabb információ azonban az, hogy mik a képzés megkezdésének feltételei, hiszen ezek megléte nélkül nem lehet jelentkezni egy OKJ-s tanfolyamra. Fontos tisztázni, hogy pontosan mik is ezek, és hogyan teljesíthetők vagy beszerezhetők.

Java alapozó képzés
2019. február 26. | Kategória: Informatikai képzések

A melyiksuli.hu kiemelt informatikai partnere, a Braining Hub legújabb képzése azokat szólítja meg, akiknek semmilyen fejlesztői vagy programozói tudásuk nincs. A legtöbb programozói képzéshez, köztük a Junior Java képzéshez is szükség van alapszintű programozási tudásra, így a Java alapozó képzés igen hasznos azok számára, akik az első lépéseket szeretnék megtenni.