Melyiksuli Blog

Kreatív kávékészítési technikák tanfolyama
2018. október 08. | Kategória: Szakmai képzések, továbbképzések

Az Espresso Kft. legújabb képzése a Latte Art tanfolyam, melyet azoknak ajánlunk, akik már elvégezték az Espresso Kft Barista – Kávészakértő tanfolyamát vagy barista alapismeretekkel már rendelkeznek.

Junior JAVA Programozó képzés Braining Hub Képzési Centrumban
2018. április 03. | Kategória: Informatikai képzések

A melyiksuli.hu az utóbbi időben egyre több informatikai képzéssel bővítette kínálatát, így már több, mint 100 képzés közül választhatod ki a leginkább hozzád illőt.

Újabb vállalati képzésekkel bővült a melyiksuli.hu
2018. március 24. | Kategória: Vállalati képzések, tréningek

Örömünkre szolgál, hogy a melyiksuli.hu kínálatát egyre szélesebb skálán tudjuk bővíteni, ugyanis mára már nemcsak felnőttképzés és OKJ típusú tanfolyamokból van számtalan, hanem a szakmai továbbképzésekbőlvállalati képzésekből és informatikai képzésekből is egyre többet tarthatunk számon.

Vállalati képzések
2018. március 21. | Kategória: Vállalati képzések, tréningek

A melyiksuli.hu ismét új és hasznos képzéseket tesz elérhetővé, jelen esetben vállalatok számára! Az egyik új partnerünk, az SHL Hungary több vállalati képzéssel is hozzájárul a melyiksuli.hu kínálatának bővítéséhez.

JAVA programozás
2016. október 09. | Kategória: Informatikai képzések

Újabb tanfolyammal bővült a Melyiksuli kínálata: a Braining Hub képzésén csapatban és egyéni munka keretén belül is megismekedhetsz a JAVA programozási nyelvvel, és ha már rendelkezel biztos angol nyelvtudással, és egyéb programozási ismerettel, akkor egészen biztosan köztük a helyed.