Melyiksuli Blog

A jelentkezési feltételekről
2019. március 07. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

A jelentkezési feltételekről

Egy OKJ képzésről sok információ adott, például hogy mi az OKJ azonosító száma, mi a megnevezése, milyen betölthető munkaköröket láthatsz el vele vagy milyen szakmai és vizsgáztatási követelményei vannak. Az egyik legfontosabb információ azonban az, hogy mik a képzés megkezdésének feltételei, hiszen ezek megléte nélkül nem lehet jelentkezni egy OKJ-s tanfolyamra. Fontos tisztázni, hogy pontosan mik is ezek, és hogyan teljesíthetők vagy beszerezhetők.

Java alapozó képzés
2019. február 26. | Kategória: Informatikai képzések

A melyiksuli.hu kiemelt informatikai partnere, a Braining Hub legújabb képzése azokat szólítja meg, akiknek semmilyen fejlesztői vagy programozói tudásuk nincs. A legtöbb programozói képzéshez, köztük a Junior Java képzéshez is szükség van alapszintű programozási tudásra, így a Java alapozó képzés igen hasznos azok számára, akik az első lépéseket szeretnék megtenni.

4 hamarosan induló OKJ képzés, amelyre még nem késő jelentkezned!
2019. február 19. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Egy ideje szeretnél elkezdeni valamilyen OKJ képzést, azonban még nem találtad meg, melyiket? Ebben a cikkben bemutatunk 6 olyan képzést, amik 1-2 héten belül indulnak, így kezedbe veheted az irányítást és belevághatsz egy új szakma elsajátításába. 

Tisztázzuk az OKJ alapfogalmakat: szakképesítés, részszakképesítés, szakképesíté
2019. február 12. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Múlt heti cikkünkben az OKJ azonosító számok mögötti információkról rántottuk le a leplet. Most ideje megismerkednünk az OKJ képzések három fajtájával.

Mit jelent az, hogy részszakképesítés? Mik a szakképesítés-ráépülés megkezdésének követelményei? Ezek szokásos kérdések egy olyan érdeklődőtől, aki nincs tisztában az OKJ tanfolyamok háromféle típusával. A következő blogcikkből megtudhatjátok, mi a különbség a három típus között.

Mit jelentenek az OKJ azonosítók? Ismerd meg a számok mögötti információkat!
2019. február 05. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Aki már gondolkozott azon, hogy jelentkezik egy OKJ képzésre, bizonyára találkozott az OKJ azonosító számokkal. De vajon mit jelentenek ezek a számok?