Melyiksuli Blog

Újra szervezhető modulzáró és szakmai vizsga a felnőttképzésben!
2020. június 03. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Fontos szerepe van az oktatásnak a gazdaság fejlődésében, így lényeges volt, hogy minél előbb visszatérjen a régi rendszer a járványhelyzetet követően.  A korlátozások enyhítésével ezentúl ismét elérhetővé válik a felnőttképzésben:

Átfogó szakmai tudás és nélkülözhetetlen képesítések egy helyen, a DEKRA Akademi
2020. május 27. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

A 2007-ben alapított DEKRA Akademie Kft. mára meghatározó szakképző céggé nőtte ki magát! Ezalatt az idő alatt számos felkészült szakembert és elégedett munkavállalót indított útjára. A DEKRA Akademie Kft. leginkább a gépészeti, mezőgazdasági, valamint elektrotechnikai-elektronikai szakterületeket erősíti a melyiksuli.hu oldalán található tanfolyamok között.

Online felnőttképzés és fontosabb változások
2020. május 27. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok
Továbbra sincs könnyű dolguk a felsőoktatási intézményeknek, hiszen folyamatosan rengeteg változást hoz a vírushelyzet. Viszont a teljes eddigi oktatási rendszer digitalizációja legalább elkezdődött! Egy ilyen átalakulás nem mindig megy könnyen, de igyekszünk minél egyértelműbbé tenni és segíteni Titeket, ha kérdések merülnének fel!
 
Májustól elérhető a kamatmentes, szabad felhasználású Diákhitel Plusz
2020. április 15. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Jelentős változások lépnek életbe a Diákhitel Központnál is a járvány okozta helyzetben. A hallgatóknak sem könnyű a vírus idején, hiszen sokan önerőből finanszírozták tanulmányaikat vagy a lakhatásukat, ezért a kormány megpróbált segítő intézkedéseket tenni, amelyek kifejezetten érintik a felnőttképzést is.

OKJ képzések digitális formában
2020. március 31. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Sok változást hozott a felnőttképzésben is a vírus okozta jelenlegi helyzet, amelyet különböző intézkedésekkel igyekeznek segíteni. A Magyar Közlöny 55. számában megjelent 2020. március 27-étől érvényes kormányrendelet alapján indulhat az online felnőttképzés.