Melyiksuli Blog

OKJ képzések digitális formában
2020. március 31. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Sok változást hozott a felnőttképzésben is a vírus okozta jelenlegi helyzet, amelyet különböző intézkedésekkel igyekeznek segíteni. A Magyar Közlöny 55. számában megjelent 2020. március 27-étől érvényes kormányrendelet alapján indulhat az online felnőttképzés.

Teremts kézzelfogható eredményt munkád során a Könyvkötő-nyomtatványfeldolgozó t
2020. február 29. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Ha Te is szeretnél hozzájárulni ahhoz, hogy egy ügyfél elégedetten vegye kézbe az általad készített könyveket, kiadványokat, valamint érdekel a könyvek világa és azok borításának szépsége, a könyvkötő-nyomtatványfeldolgozó tanfolyam Neked szól! Itt nem csak munkát, hanem hivatást és élményt is találsz.

Tanulj Te is kiadványszerkesztő technikusnak!
2020. február 29. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

A mai digitális világban ritkán láthatjuk munkáink nyomtatott formában. Viszont kiadványszerkesztőként ennek a részese lehetsz! Pontosan hogyan is valósul ez meg? A kiadványszerkesztő stúdiókban, szerkesztőségekben, könyv- és lapkiadóknál, illetve nyomdákban végzi szakmai tevékenységét. Egyik legnagyobb előnye, hogy bizonyos helyeken távmunkában is végezhető!

Emeld egy magasabb szintre kreativitásod és virágkötő ismereteid! Legyél virágde
2020. február 09. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Sokan kifejezetten a kreatív szakmákat keresik. Akad olyan aki már főállásban dolgozik, de kevésbé kreatív vonalon és szerez mellé egy olyan szakmát, amiben igazán elengedheti a fantáziáját. Ha már szereztél Virágkötő és virágkereskedő OKJ bizonyítványt, kreativitásod és szuper kommunikációs készséged tovább kamatoztatnád, akkor jelentkezz OKJ-s virágdekoratőr tanfolyamra!

Országszerte induló, széles körben meghirdetett tanfolyamok: ezt ajánlja a MESTO
2020. január 10. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

A melyiksuli.hu oldala kiemelkedő a többi OKJ tanfolyamokat kínáló oldal közül, hiszen itt több mint 30 intézmény képzéseit összehasonlítva választhatod ki a Neked legmegfelelőbbet. Azonban természetesen van különbség a felnőttképzők között, így igyekszünk bemutatni őket blogunkban, hogy jobban megismerhessétek és ez alapján könnyebben hozhassátok meg a döntést. Íme a MESTO Csoport Kft.