okj tanfolyam

Országszerte induló, széles körben meghirdetett tanfolyamok: ezt ajánlja a MESTO
2020. január 10. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

A melyiksuli.hu oldala kiemelkedő a többi OKJ tanfolyamokat kínáló oldal közül, hiszen itt több mint 30 intézmény képzéseit összehasonlítva választhatod ki a Neked legmegfelelőbbet. Azonban természetesen van különbség a felnőttképzők között, így igyekszünk bemutatni őket blogunkban, hogy jobban megismerhessétek és ez alapján könnyebben hozhassátok meg a döntést. Íme a MESTO Csoport Kft.

Milyen kedvezményeket vehetsz igénybe OKJ tanfolyamra való jelentkezésnél?
2019. május 13. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Amikor eldöntjük, hogy milyen OKJ tanfolyamra szeretnénk jelentkezni, nem utolsó szempont a képzés ára. A különböző oktatási intézmények különféle árakon kínálják a tanfolyamokat. A melyiksuli.hu egyik előnye az, hogy összehasonlíthatod az iskolák ajánlatait és kiválaszthatod a számodra legjobbat! Emellett a tanfolyamra való jelentkezésnél számos kedvezményt vehetsz igénybe, persze, csak ha jogosult vagy rá! Ismerd meg ezeket a kedvezményeket és jelentkezz a tanfolyamra a lehető legjobb áron!

Számos OKJ képzés indul 2014 augusztusban
2014. augusztus 20. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Augusztus végére jelentősen megnőtt a melyiksuli.hu portálon az aktív OKJ képzési ajánlatok száma, immáron több mint 1000, felnőttképzés keretében megvalósuló OKJ tanfolyam közül választhattok.

Elméleti ismeretanyagok elsajátítása OKJ képzés keretében
2014. január 30. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Már elérhetőek a melyiksuli.hu felnőttképzési kínálatában a Levrik Knowledge Kft. legfrissebb, 2014-ben induló képzéseire vonatkozó információk.

diák
2013. augusztus 14. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Szeptembertől jelentősen drágulnak a felnőttképzés keretében, tanfolyami keretek között elsajátítható OKJ képzések