tanfolyamok

2012. április 27. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Elkészült új, képzéskategóriákat vizuálisan megjelenítő facebook aloldalunk, a Tudás fájával, ahol a megszokott képzéskategóriákkal, immáron kicsit kreatívabb formában találkozhattok!

2012. március 29. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Kedvezményes képzésekre, tanfolyamokra vonatkozó ajánlódobozunk ezentúl minden nap frissül a melyiksuli.hu oldalán, amelyről a címoldalon, illetve a képzéskategóriák aloldalán szereplő dobozokból  is értesülhettek.

jelentkezés
2012. március 13. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

A képzésekre, tanfolyamokra ezentúl egyszerűen, már regisztráció nélkül is jelentkezhettek, elegendő csupán a képzés adatlapján lévő online jelentkezés gombra kattintanotok.

mozaik nézet
2012. február 17. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Képzéskeresőnkön keresztül a tanfolyamok között már mozaik nézetben is böngészhettek.

2011. július 14. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Többen kérdeztétek, hogy "na jó, hogy én jelentkezek egy képzésre", de mi a garancia arra, hogy az el is indul a meghirdetett paraméterekkel? Sajnos sokszor halljuk mi is, hogy nem gyűlik össze elegendő számú jelentkező a képzésekre, ezért azokat gyakran elhalasztják vagy kezdési időpont nélkül hirdetik meg, és csak akkor indítják el, amikor megvan a minimális létszám.

2011. július 03. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Annak érdekében, hogy segítsük a jelentkezéseteket, a címoldalra kitettünk egy rövid ismertetőt a képzésekre, tanfolyamokra való jelentkezési feltételekről.