jelentkezés

kedvezmények
2016. augusztus 01. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

melyiksuli.hu most különleges ajánlattal áll elő azoknak, akik esetleg nem kerültek be állami támogatott helyekre vagy az egyetemre, mégis szeretnének továbbtanulni.

IMEC
2016. június 30. | Kategória: Szakmai képzések, továbbképzések

A marketingkommunikációs és PR kommunikációs képzések sikerére alapozva az IMEC ősztől mindkét témában indít képzést, méghozzá az ELTE Média és Kommunikáció Tanszékével együttműködve.

grafikon
2013. szeptember 03. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

A beérkezett tanfolyami jelentkezések összesítése alapján elmondhatjuk, hogy az egész évben folyamatosan induló OKJ tanfolyamokra idén augusztusban jelentkezett a résztvevők egynegyede- derül ki a melyiksuli.hu által közzétett statisztikából.

2011. július 14. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Többen kérdeztétek, hogy "na jó, hogy én jelentkezek egy képzésre", de mi a garancia arra, hogy az el is indul a meghirdetett paraméterekkel? Sajnos sokszor halljuk mi is, hogy nem gyűlik össze elegendő számú jelentkező a képzésekre, ezért azokat gyakran elhalasztják vagy kezdési időpont nélkül hirdetik meg, és csak akkor indítják el, amikor megvan a minimális létszám.

2011. június 12. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Természetesen több okból is. Az első és legfontosabb, hogy ezen keresztül értesülhessetek a melyiksuli.hu újdonságairól és olyan híreiről, amelyek segíthetnek benneteket a tanfolyamok választásakor.