tanfolyam

Teremts kézzelfogható eredményt munkád során a Könyvkötő-nyomtatványfeldolgozó t
2020. február 29. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Ha Te is szeretnél hozzájárulni ahhoz, hogy egy ügyfél elégedetten vegye kézbe az általad készített könyveket, kiadványokat, valamint érdekel a könyvek világa és azok borításának szépsége, a könyvkötő-nyomtatványfeldolgozó tanfolyam Neked szól! Itt nem csak munkát, hanem hivatást és élményt is találsz.

4 OKJ-s tanfolyam, amely mellett tudsz dolgozni
2019. július 18. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Sokan vannak olyanok, akiknek már van egy meglévő munkahelyük, azonban szeretnék továbbképezni magukat. Éppen ezért olyan OKJ-s képzésre lenne szükségük, amellyel párhuzamosan folytatni tudják a munkájukat. Összegyűjtöttünk Nektek 4 olyan tanfolyamot, melyek ezt teljes mértékben lehetővé teszik.

JAVA programozás
2016. október 10. | Kategória: Informatikai képzések

Újabb tanfolyammal bővült a Melyiksuli kínálata: a Braining Hub képzésén csapatban és egyéni munka keretén belül is megismekedhetsz a JAVA programozási nyelvvel, és ha már rendelkezel biztos angol nyelvtudással, és egyéb programozási ismerettel, akkor egészen biztosan köztük a helyed.

alacritas
2016. szeptember 20. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Örömmel jelentjük be Nektek, hogy az Alacritas Felnőttképzési Intézet kereskedelmi jellegű és szociális gondozó és ápoló OKJ tanfolyamai már megtalálhatóak a melyiksuli.hu kínálatában, így bátran válogathattok a képzések közül az ország számos területén!

Bestwork
2016. augusztus 16. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

A BestWork Oktató és Szolgáltató Kft. különleges ajánlattal indítja a tanévet. A főként pszichológiai képzésekkel foglalkozó felnőttképzési intézmény most az OKJ-s tanfolyamok mellé egy nem OKJ-s tanfolyamot is ad ajándékba, mely leginkább ismeretbővítő képzés, tanúsítványt ad és hasznos kiegészítő tudással ruházza föl a tanulni vágyókat.

népszerű képzések
2016. augusztus 11. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Előző cikkünkben bemutattuk a 25 legnépszerűbb OKJ-s képzést, melyek az internetes keresések alapján foglalták el helyüket a népszerűségi listán.