Melyiksuli Blog

Válogass a legnépszerűbb tanfolyamok ajánlatai közül, egyszerűen!

népszerű képzések

Előző cikkünkben bemutattuk a 25 legnépszerűbb OKJ-s képzést, melyek az internetes keresések alapján foglalták el helyüket a népszerűségi listán. A kutatás részleteiről ITT olvashatsz bővebben, most viszont összegyűjtöttük a 25 képzés ajánlatát a melyiksuli.hu oldalról, hogy ezzel is megkönnyítsük az érdeklődők dolgát.

toplista

Fontos előre tájékozódni a bemeneti feltételekről, hogy az általad választott tanfolyamot milyen iskolai végzettség birtokában kezdheted meg.  A 10 legnépszerűbb képzés már alapfokú végzettség birtokában is elvégezhető, azonban a legtöbb esetben egészségügyi alkalmassági igazolásra is szükség van a képzések megkezdéséhez.

A költségtérítéses OKJ képzések időtartamát tekintve akár több hónap eltérés is lehet a képzési időtartamok között egy intézményen belül. Ez a tényező befolyásolja az árat is, ezért természetes, hogy az árban akár 200.000 Ft-os különbségek is kialakulhatnak. 9 képzés már 3-4 hónapos időtartam alatt is elvégezhető, így akiknek sürgős a szakma megszerzése, bátran válogathatnak a legnépszerűbb képzések között.

2016-ban a kozmetikus és grafikus képzésekért kell a legtöbbet fizetni a szakmát kitanulni vágyóknak: A képzések árai egyenként meghaladják akár az 500.000 Ft-ot is. Jó hír viszont, hogy a 25 képzés közül 9 már 100.000 ft alatt is megkezdhető.

Az utolsó oszlopban feltüntettük a melyiksuli.hu által adható legmagasabb engedményt a tanfolyam árából, így érdemes döntés előtt átböngészni az ajánlatokat, mivel akár 12-16%-os kedvezményre is szert lehet tenni. Jelenleg a legmagasabb kedvezményt az óvodai dajka képzés megkezdésénél lehet igénybe  venni, ezt követik a fogászati asszisztens és bolti eladó képzések.

Ha a tanulás mellett döntesz, kérdés esetén bátran fordulj a melyiksuli.hu ügyfélszolgálatához!