okj tanfolyamok

Országszerte induló, széles körben meghirdetett tanfolyamok: ezt ajánlja a MESTO
2020. január 10. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

A melyiksuli.hu oldala kiemelkedő a többi OKJ tanfolyamokat kínáló oldal közül, hiszen itt több mint 30 intézmény képzéseit összehasonlítva választhatod ki a Neked legmegfelelőbbet. Azonban természetesen van különbség a felnőttképzők között, így igyekszünk bemutatni őket blogunkban, hogy jobban megismerhessétek és ez alapján könnyebben hozhassátok meg a döntést. Íme a MESTO Csoport Kft.

top 25 képzés
2016. július 12. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

A szépségipari és vendéglátóipari képzések vezetik a legkeresettebb OKJ-s képzések rangsorát 2015-ben.

Számos OKJ képzés indul 2014 augusztusban
2014. augusztus 20. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Augusztus végére jelentősen megnőtt a melyiksuli.hu portálon az aktív OKJ képzési ajánlatok száma, immáron több mint 1000, felnőttképzés keretében megvalósuló OKJ tanfolyam közül választhattok.

Informatikai OKJ-s képzések, tanfolyamok
2014. március 11. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Felkerültek képzési kínálatunkba az idén ősszel induló OKJ-s informatikai képzések, amelyekre már most biztosíthatjátok helyeteket, ha időben jelentkeztek. Számos keresett IT-s szakma közül választhattok, ideértve a szoftverfejlesztő, szoftverüzemeltető, rendszergazda, hálózatépítő, számítógép-szerelő és karbantartó tanfolyamokat.

online jelentkezők
2014. február 12. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

A tavalyi utolsó negyedévben a korábbi évhez képest felére esett vissza az OKJ tanfolyamokra jelentkezők száma a melyiksuli.hu saját statisztikái alapján.