Melyiksuli Blog

Átmeneti visszaesés a felnőttképzésben? Bővülő képzéskínálat a melyiksuli.hu oldalán!

A tavalyi utolsó negyedévben a korábbi évhez képest felére esett vissza az OKJ tanfolyamokra jelentkezők száma a melyiksuli.hu saját statisztikái alapján. Sokan még a tavaly augusztus 31-i határidő előtt jelentkeztek, hogy még kedvezőbb feltételekkel szerezhessenek szakmát, ugyanakkor ez törvényszerűen magával vonta, hogy ezt követően jelentősen visszaesett a felnőttképzésre jelentkezők száma.

online jelentkezők

Az új rendszer szerinti OKJ képzésekre vonatkozó ajánlatokkal jellemzően csak 2014-ben jelentek meg oktatási partnereink, így portálunk kínálata is az elmúlt hetekben bővülhetett. Várakozásaink szerint felnőttképző partnereink a jövőben nagyobb létszámú képzéseket indítanak majd, mivel a későbbi becsatlakozás az új OKJ szabályai szerint már nem lehetséges, azaz a résztvevők köre nem bővíthető a tanfolyamok megkezdését követően. Ezért arra számítunk, hogy bizonyos szakmákban csak ritkábban (de biztosabban) indulnak képzések az előre meghirdetett időpontok szerint.

A közeljövőben még több OKJ tanfolyamra vonatkozó ajánlattal találkozhattok majd, amelyekre természetesen továbbra is kedvezményesen jelentkezhettek a melyiksuli.hu online rendszerén keresztül. Amennyiben bármilyen kérdésetek lenne a képzés választással kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készségesen segít Nektek akár levélben, akár telefonon keresztül. Ha valamilyen szakmát vagy szakképesítést nem találtok kínálatunkban a Számotokra megfelelő helyszínen, jelezzétek, és igyekszünk rá mielőbbi megoldást találni! :)