felnőttképzés

szakmajegyzék
2022. január 31. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

A korábban ismert OKJ-s rendszer a felnőttképzésben 2020. december 31-én megszűnt. A melyiksuli.hu kínálatában jelenleg is szereplő, már elindult OKJ-s tanfolyamokra azonban van még lehetőség csatlakozni, a szabad helyek függvényében.

Újra szervezhető modulzáró és szakmai vizsga a felnőttképzésben!
2020. június 03. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Fontos szerepe van az oktatásnak a gazdaság fejlődésében, így lényeges volt, hogy minél előbb visszatérjen a régi rendszer a járványhelyzetet követően.  A korlátozások enyhítésével ezentúl ismét elérhetővé válik a felnőttképzésben:

Online felnőttképzés és fontosabb változások
2020. május 27. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok
Továbbra sincs könnyű dolguk a felsőoktatási intézményeknek, hiszen folyamatosan rengeteg változást hoz a vírushelyzet. Viszont a teljes eddigi oktatási rendszer digitalizációja legalább elkezdődött! Egy ilyen átalakulás nem mindig megy könnyen, de igyekszünk minél egyértelműbbé tenni és segíteni Titeket, ha kérdések merülnének fel!
 
Ilyen lesz a felnőttképzés 2020-tól
2019. október 11. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Nemrég megjelent a 162. Magyar Közlöny, melyből tájékozódhatunk a felnőttképzést érintő változásokról. Ebből kiderül, hogy 2020. december 31-ig minden képzés indulhat az eddig megszokott módon, azonban 2020 őszétől nagy fordulatot vesz a felnőttképzés.

atlanta
2016. február 06. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Örömmel mutatjuk be Nektek új oktatási partnereinket, az Atalanta Oktatási Kft-t és a cégcsoporthoz tartozó Wekerle Sándor Üzleti Főiskolát, amelyek ajánlatait már a melyiksuli.hu oldalain is megtalálhatjátok.

Számos OKJ képzés indul 2014 augusztusban
2014. augusztus 19. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Augusztus végére jelentősen megnőtt a melyiksuli.hu portálon az aktív OKJ képzési ajánlatok száma, immáron több mint 1000, felnőttképzés keretében megvalósuló OKJ tanfolyam közül választhattok.