Melyiksuli Blog

Sok OKJ képzés jelentkezési határideje és indulási időpontja közeleg augusztus végén

Augusztus végére jelentősen megnőtt a melyiksuli.hu portálon az aktív OKJ képzési ajánlatok száma, immáron több mint 1000, felnőttképzés keretében megvalósuló OKJ tanfolyam közül választhattok. Az új OKJ képzések közti kiigazodás most még könnyebb a képzéskategóriákon belül kialakított szakmacsoportok és szakképesítések szerint. Országos képzési adatbázisunkban már városok szerint is kereshettek, így még könnyebben megtalálhatjátok a lakóhelyetek közelében induló tanfolyamokat.

Számos OKJ képzés indul 2014 augusztusban Számos OKJ képzés indul 2014 augusztusban

A legtöbb OKJ tanfolyam jelentkezési határideje augusztus végén lejár, mivel a képzések jellemzően augusztus végén - szeptember elején indulnak, ezért már csak néhány nap maradt a beiratkozásig. A tavalyi változásoknak köszönhetően bár az OKJ képzések időtartama és ára is megnőtt a korábbiakhoz képest, alaposabb oktatást, színvonalasabb képzést biztosítanak a megnövelt óraszámoknak köszönhetően. 

A melyiksuli.hu felnőttképzési portálon csak olyan megbízható felnőttképzőket találhattok, amelyeket bátran ajánlunk az új szakma iránt érdeklődőknek vagy új szakképzést megszerzését tervezőknek. Amennyiben a melyiksuli.hu oldalán jelentkeztek, minden esetben igénybe vehettek online jelentkezési kedvezményt, amely a partnereink által felkínált különböző kedvezmények szerint, akár több tízezer forint megtakarítást is jelenthet az oktatás költségéből.