okj

Mégsem szűnik meg az OKJ, csak átalakul
2019. szeptember 24. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok
Az alábbi blogbejegyzés már elavult információkat tartalmazhat. A felnőttképzés jövőjét érintő újabb információkról IDE kattintva olvashatsz!

Augusztusban még úgy tűnt, hogy teljesen megszűnik az OKJ, azonban ez mégsem teljesen igaz. Az OKJ rendszerét jelentősen átalakítják, a megszerezhető szakmák száma drasztikusan csökken, a struktúrát és az elnevezést azonban megtartják.

Megszűnik az OKJ? Ezért érdemes még idén jelentkezned!
2019. augusztus 02. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Az alábbi blogbejegyzés már elavult információkat tartalmazhat. A felnőttképzés jövőjét érintő újabb információkról IDE kattintva olvashatsz!

Az elmúlt időszakban sokféle hír kapott szárnyra az OKJ képzések átalakulásáról, megszűnéséről. Utánajártunk a felnőttképzéseket érintő valós információknak és összefoglaltuk a jelenleg rendelkezésre álló legfontosabb tudnivalókat. Olvass tovább és tudj meg minden részletet az OKJ képzéseket érintő, 2020-ban bekövetkező változásokról!

4 OKJ-s tanfolyam, amely mellett tudsz dolgozni
2019. július 18. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Sokan vannak olyanok, akiknek már van egy meglévő munkahelyük, azonban szeretnék továbbképezni magukat. Éppen ezért olyan OKJ-s képzésre lenne szükségük, amellyel párhuzamosan folytatni tudják a munkájukat. Összegyűjtöttünk Nektek 4 olyan tanfolyamot, melyek ezt teljes mértékben lehetővé teszik.

Tisztázzuk az OKJ alapfogalmakat: szakképesítés, részszakképesítés, szakképesíté
2019. február 12. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Múlt heti cikkünkben az OKJ azonosító számok mögötti információkról rántottuk le a leplet. Most ideje megismerkednünk az OKJ képzések három fajtájával.

Mit jelent az, hogy részszakképesítés? Mik a szakképesítés-ráépülés megkezdésének követelményei? Ezek szokásos kérdések egy olyan érdeklődőtől, aki nincs tisztában az OKJ tanfolyamok háromféle típusával. A következő blogcikkből megtudhatjátok, mi a különbség a három típus között.

Mit jelentenek az OKJ azonosítók? Ismerd meg a számok mögötti információkat!
2019. február 05. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Aki már gondolkozott azon, hogy jelentkezik egy OKJ képzésre, bizonyára találkozott az OKJ azonosító számokkal. De vajon mit jelentenek ezek a számok?

alacritas
2016. szeptember 20. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Örömmel jelentjük be Nektek, hogy az Alacritas Felnőttképzési Intézet kereskedelmi jellegű és szociális gondozó és ápoló OKJ tanfolyamai már megtalálhatóak a melyiksuli.hu kínálatában, így bátran válogathattok a képzések közül az ország számos területén!