Melyiksuli Blog

Újabb képzésekkel bővült a melyiksuli.hu kínálata: ALACRITAS Felnőttképzési Intézet

Örömmel jelentjük be Nektek, hogy az Alacritas Felnőttképzési Intézet kereskedelmi jellegű és szociális gondozó és ápoló OKJ tanfolyamai már megtalálhatóak a melyiksuli.hu kínálatában, így bátran válogathattok a képzések közül az ország számos területén!

alacritas

Az intézmény több mint tízéves tevékenysége során több ezer hallgató vizsgázott sikerrel és szerzett középfokú OKJ-s bizonyítványt, miközben a mindennapokban is jól alkalmazható tudást szerezhettek. A másfél évtizedes oktatási tapasztalatot naprakész ismeretekkel bővítik, így az oktatott szakmák mindig a legfrissebb újdonságokkal kiegészítve sajátíthatók el.

A kereskedelmi és szociális szakmák előadásai családias hangulatban telnek, melyek kiváló lehetőséget teremtenek személyes konzultációra, konkrét problémák megbeszélésére, valamint az iskolapadtól már elszokott hallgatók számára is élményszerű tudást adnak. A képző intézmény saját szerkesztésű tankönyvei ­-melyhez a hallgatók ingyen juthatnak hozzá- segítik a tananyag gyors feldolgozását és az otthoni felkészülést. Az OKJ-s tanfolyam sikeres teljesítése után pedig bármikor igényelhető Europass bizonyítvány, mely akár a külföldi munkakeresésben is óriási segítség lehet.

A melyiksuli.hu oldalán most az élelmiszer és vegyiáru eladó, boltvezető valamint szociális gondozó és ápoló tanfolyamra tudtok jelentkezni. Nézzetek körül, mert a jelentkezésnél akár 5% kedvezményt is kaphattok!

Ha szeretnétek többet megtudni a kereskedelmi és szociális jellegű szakmákról, kattintsatok IDE és IDE!