képzés

JAVA programozás
2016. október 10. | Kategória: Informatikai képzések

Újabb tanfolyammal bővült a Melyiksuli kínálata: a Braining Hub képzésén csapatban és egyéni munka keretén belül is megismekedhetsz a JAVA programozási nyelvvel, és ha már rendelkezel biztos angol nyelvtudással, és egyéb programozási ismerettel, akkor egészen biztosan köztük a helyed.

alacritas
2016. szeptember 20. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Örömmel jelentjük be Nektek, hogy az Alacritas Felnőttképzési Intézet kereskedelmi jellegű és szociális gondozó és ápoló OKJ tanfolyamai már megtalálhatóak a melyiksuli.hu kínálatában, így bátran válogathattok a képzések közül az ország számos területén!

Bestwork
2016. augusztus 16. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

A BestWork Oktató és Szolgáltató Kft. különleges ajánlattal indítja a tanévet. A főként pszichológiai képzésekkel foglalkozó felnőttképzési intézmény most az OKJ-s tanfolyamok mellé egy nem OKJ-s tanfolyamot is ad ajándékba, mely leginkább ismeretbővítő képzés, tanúsítványt ad és hasznos kiegészítő tudással ruházza föl a tanulni vágyókat.

népszerű képzések
2016. augusztus 11. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

Előző cikkünkben bemutattuk a 25 legnépszerűbb OKJ-s képzést, melyek az internetes keresések alapján foglalták el helyüket a népszerűségi listán.

kedvezmények
2016. augusztus 01. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

melyiksuli.hu most különleges ajánlattal áll elő azoknak, akik esetleg nem kerültek be állami támogatott helyekre vagy az egyetemre, mégis szeretnének továbbtanulni.

többletpontok
2016. július 29. | Kategória: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok

A jelentkezési időszakban érdemes utánanézned, hogy milyen eredményekért és bizonyítványokért kaphatsz többletpontokat a jelentkezésednél.