Melyiksuli Blog

Junior JAVA programozó képzés a melyiksuli.hu kínálatában!

Újabb tanfolyammal bővült a Melyiksuli kínálata: a Braining Hub képzésén csapatban és egyéni munka keretén belül is megismekedhetsz a JAVA programozási nyelvvel, és ha már rendelkezel biztos angol nyelvtudással, és egyéb programozási ismerettel, akkor egészen biztosan köztük a helyed.

JAVA programozás

A Braining Hub csapata mindent megtesz, hogy hallgatói elhelyezkedhessenek a sikeres vizsgát követően, így a képzési centrum Junior Java fejlesztői pozíciót ajánl fel minden sikeresen végzett hallgatónak. A képzésre önköltséges és ösztöndíjas finnanszírozási formában is jelentkezhetsz, az ingyenes képzés feltétele, hogy a Braining Hub által felajánlott álláslehetőséggel élned kell. Az ösztöndíjasok egyből álláslehetőséget kapnak, mellyel 1 éven át nettó 250.000 Ft-os fizetés jár, valamint rögtön kamatoztathatják megszerzett tudásukat.

JAVA programozás

Braining Hub képzési intétményről a Melyiksuli oldalán találsz további információkat, illetve megtalálod képzési ajánlatukat is. A 4 hónapos JAVA programozó képzésre az oldalon keresztül is jelentkezhetsz, illetve ha kérdésed merülne fel a tanfolyammal kapcsolatban, ügyfélszolgálatunkat bátran felkeresheted.