Melyiksuli Blog

4 OKJ-s tanfolyam, amely mellett tudsz dolgozni

Sokan vannak olyanok, akiknek már van egy meglévő munkahelyük, azonban szeretnék továbbképezni magukat. Éppen ezért olyan OKJ-s képzésre lenne szükségük, amellyel párhuzamosan folytatni tudják a munkájukat. Összegyűjtöttünk Nektek 4 olyan tanfolyamot, melyek ezt teljes mértékben lehetővé teszik.

4 OKJ-s tanfolyam, amely mellett tudsz dolgozni

Gyógymasszőr tanfolyam


A gyógymasszőr tanfolyam átlagosan 13 hónap hosszú, melyen 50-50 százalékban sajátíthatsz el elméleti és gyakorlati tudnivalókat. A tanfolyam után 3 betölthető munkakört láthattok el: Gyógymasszőr, Regeneráló balneoterápiás masszőr és Fürdősmasszőr. A képzés megkezdéséhez érettségi bizonyítvány és egészségügyi alkalmassági követelmények szükségesek. A képzés augusztusban és szeptemberben is indul, országszerte számos helyszínen. A képzési nap a legtöbb iskola esetében szombat, egy oktatási intézmény esetében hétköznap este 17 órától, így a gyógymasszőr tanfolyamot ajánljuk azoknak, akik OKJ-s képzés mellett dolgozni is szeretnének.

Parkgondozó tanfolyam


A július végén induló parkgondozó tanfolyam tökéletesen végezhető munka mellett, hiszen a képzés péntek délután és szombaton történik. Az iskolai végzettség nélkül is megkezdhető tanfolyamon 70 százalékban gyakorlati tudnivalókat sajátíthatsz el. A sikeres vizsga után Díszfaiskolai kertész, Faiskolai kertész, Faiskolai munkás, Kertgondnok, Parkápoló, Parkfenntartó vagy Parkkarbantartó is lehetsz. Ha szeretsz a növények környezetében lenni és szívesen munkálkodnál a közösségi kertek szépítésével, gondozásával, akkor mindenképp fontold meg a parkgondozó tanfolyamra való jelentkezést! 

Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam


Valódi karrierlehetőségre vágysz? Szeretnél naprakész tudást és teljes rálátást a pénzügyi és adójogi világra? Akkor a pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam kiváló lehetőség lehet számodra! Az érettségi végzettség birtokában megkezdhető tanfolyamon 70 százalékban elméleti tudnivalók várnak Rád, melyek nélkülözhetetlenek a jövőbeni munkavégzéshez. A képzés elvégzése után 33 különböző pénzügyi, számviteli, könyvelői és adminisztratív betölthető munkakör közül választhatod ki a Hozzád illőt. A tanfolyam gördülékenyen végezhető munka mellett, hiszen a legtöbb iskola szombaton tartja a képzést, egy-két kivétel pedig hétköznap esténként. A képzés augusztus végén és szeptemberben is indul.

Vállalkozási mérlegképes könyvelő


Ki az a nélkülözhetetlen háttérember, aki nélkül egy cég sem létezhet? Hát persze, hogy a könyvelő! Ha egy olyan szakmát szeretnél elsajátítani, ami rendkívül megbecsült és kiemelkedő, akkor jelentkezz a vállalkozási mérlegképes könyvelő tanfolyamra! A tanfolyam megkezdéséhez Pénzügyi-számviteli ügyintéző, Vállalkozási és bérügyintéző vagy Pénzügyi termékértékesítő végzettségre és érettségi bizonyítványra van szükség. A 2 félév alatt elvégezhető képzést a szombati napokon tartják, így tökéletes olyanoknak, akik meglévő munkájuk mellett szeretnék továbbfejleszteni magukat egy emeltszintű szakképesítés-ráépüléssel.


A továbbtanulás mellett sokan szeretnének dolgozni, így reméljük, hogy a fenti cikk segítséget nyújt a dolgozóknak.