Melyiksuli Blog

Országszerte induló, széles körben meghirdetett tanfolyamok: ezt ajánlja a MESTO Csoport Kft.!

A melyiksuli.hu oldala kiemelkedő a többi OKJ tanfolyamokat kínáló oldal közül, hiszen itt több mint 30 intézmény képzéseit összehasonlítva választhatod ki a Neked legmegfelelőbbet. Azonban természetesen van különbség a felnőttképzők között, így igyekszünk bemutatni őket blogunkban, hogy jobban megismerhessétek és ez alapján könnyebben hozhassátok meg a döntést. Íme a MESTO Csoport Kft. bemutatkozója, melyből megtudhatjuk, milyen képzéseket indítanak és hogyan viszonyulnak a munkahely vagy család mellett végzendő tanfolyamokhoz.

Országszerte induló, széles körben meghirdetett tanfolyamok: ezt ajánlja a MESTO

,,Az elmúlt 15 évben a felnőttképzés számtalan változáson ment keresztül, melynek során új rendszerek és leköszönő szakmai képzések váltották egymást. Ez idő alatt szerzett tudásunk nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az igényekhez igazodva, a kor elvárásaira megoldást nyújtva alakítsuk ki és valósítsuk meg képzéseinket.

A MESTO Csoport Kft.-nél tanulható szakmák szinte minden szakmacsoportot érintenek, így a legtöbben megtalálhatják nálunk a számukra ideális képzést függetlenül attól, hogy egy műszaki tanfolyamot keresnek vagy egy szépészeti szakmát szeretnének elsajátítani, vagy éppen a vendéglátásban, esetleg a kertészkedésben terveznek kiteljesedni. A széles körben meghirdetett szakképzési ajánlatokat csak tovább fokozza, hogy tanfolyamainkat országos lefedettséggel tervezzük indítani.

A szakmák széles választéka és a helyszínek mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a nálunk tanulókat hozzá segítsük a leadott anyagok könnyebb megértéséhez, ezért ahol lehetőség van rá ott belső jegyzetekkel, kidolgozott tételekkel, esetleg video anyagokkal is támogatjuk a tananyag elsajátítását.

A tanulók segítése nem áll meg a fenti szolgáltatásokkal, ugyanis a munkahely és család mellett is végezhető hétvégi képzéseink, a fizetési könnyítések, számos kedvezményünk, vizsgagaranciánk, munkához jutást segítő programunk mind a MESTO Csoport Kft-nél tanulók érdekeit és könnyebb tanulását szolgálják.

Tanulj nálunk Te is és szerezz versenyképes szakmát még 2020-ban! 

MESTO Csoport Kft.”

A MESTO Csoport Kft. számos tanfolyamot indít, melyek a melyiksuli.hu oldalon megtalálhatóak. Többféle kedvezmény is igénybe vehető a jelentkezéskor, így árengedménnyel kezdhetsz el egy színvonalas, gyakorlatias képzést. Ha felkeltette az érdeklődésed a bemutatkozó, nézd meg ITT, hogy milyen tanfolyamokat indítanak idén országszerte!