Melyiksuli Blog

Teremts kézzelfogható eredményt munkád során a Könyvkötő-nyomtatványfeldolgozó tanfolyammal!

Ha Te is szeretnél hozzájárulni ahhoz, hogy egy ügyfél elégedetten vegye kézbe az általad készített könyveket, kiadványokat, valamint érdekel a könyvek világa és azok borításának szépsége, a könyvkötő-nyomtatványfeldolgozó tanfolyam Neked szól! Itt nem csak munkát, hanem hivatást és élményt is találsz.

Hagyományőrző!

A könyvkötés kétségkívül nagy becsben tartott foglalkozás, hiszen ősi eredetű. Fontos, hogy megőrizzük minden apró fortélyát, a modern technológia segítségével együtt, ezért a modern könyvkötési módszerek mellet a hagyományos, jól bevált technikákat is érdemes elsajátítani.

A képzés keretén belül lehetőséged nyílik megismerni miként kell a nyomdai előkészítő folyamatokat elvégezni, könyvkötő és nyomtatványfeldolgozó gépeket, berendezéseket, beállítani, üzemeltetni és karbantartani, a kézi könyvkötés műveleteit alkalmazni, ezenkívül fényképet, plakátot kasírozni, díszdobozokat készíteni.

Csak rajtad múlik!

A munkád során szükséged lesz a kézügyességedre és türelmedre, hiszen rengeteg aprólékos tevékenységet kell végrehajtanod. Viszont sikerélményként mindig ott lesz a munkád kézzelfogható eredménye!

Könyvkötő-nyomtatványfeldolgozó tanfolyamokra, budapesti és vidéki helyszíneken egyaránt, ITT tudsz jelentkezni, ahol további információk és kedvezmények várnak!