Melyiksuli Blog

Új OKJ képzésekkel bővült a melyiksuli.hu kínálata a Levrik Knowledge Kft-nek köszönhetően

Már elérhetőek a melyiksuli.hu felnőttképzési kínálatában a Levrik Knowledge Kft. legfrissebb, 2014-ben induló képzéseire vonatkozó információk, amelyek már az új OKJ rendszer követelményei szerint kerültek összeállításra. Partnerünknél elsősorban színvonalas kereskedelmi képzéseket találhattok kedvező áron, ideértve a bolti eladó, boltvezető, kereskedő, vendéglátó eladó és vendéglátó-üzletvezető tanfolyamokat.

Elméleti ismeretanyagok elsajátítása OKJ képzés keretében Elméleti ismeretanyagok elsajátítása OKJ képzés keretében

Piacképes tudás elsajátítása csak minőségi képzéssel lehetséges

Partnerünk végzett hallhatóinak olyan piacképes - új OKJ szerinti - szakképesítéseket kínál a kereskedelem a vendéglátás és egyéb szolgáltatások terén, mellyel a munkaerőpiacon a jelenlegi gazdasági helyzetben is könnyebben képesek elhelyezkedkedni, illetve akár saját vállalkozásukban kamatoztathatják a megszerzett szakmai ismereteiket. Tanfolyamaik szervezésénél és lebonyolításánál az új Országos Képzési Jegyzékben előírt feltételeket követik, ideértve az oktatott témakörök mennyiségét és minőségét, a tanárok által összeállított tanfolyami segédanyagokat, valamint a vizsgáztatási rendszert.

5%-ot megtakaríthatsz a képzés díjából a melyiksuli.hu portálon

Partnerünk képzései elsősorban budapesti helyszínen érhetők el, de nyújtanak képzéseket Nagykátán és Kecskeméten is. A Levrik Knowledge Kft képzéseire a melyiksuli.hu-n keresztül továbbra is 5%-os kedvezménnyel jelentkezhettek, csak annyit kell tennetek, hogy a jelentkezési lapon jelzitek ennek igénybevételét.