Melyiksuli Blog

Milyen kedvezményeket vehetsz igénybe OKJ tanfolyamra való jelentkezésnél?

Amikor eldöntjük, hogy milyen OKJ tanfolyamra szeretnénk jelentkezni, nem utolsó szempont a képzés ára. A különböző oktatási intézmények különféle árakon kínálják a tanfolyamokat. A melyiksuli.hu egyik előnye az, hogy összehasonlíthatod az iskolák ajánlatait és kiválaszthatod a számodra legjobbat! Emellett a tanfolyamra való jelentkezésnél számos kedvezményt vehetsz igénybe, persze, csak ha jogosult vagy rá! Ismerd meg ezeket a kedvezményeket és jelentkezz a tanfolyamra a lehető legjobb áron!

Milyen kedvezményeket vehetsz igénybe OKJ tanfolyamra való jelentkezésnél?

Állapottól függő kedvezmények

Egyes oktatási intézmények a különböző állapotok figyelembe vételével kedvezményes áron kínálják a tanfolyamokat. Ezek a leggyakoribb állapotok, amelyekre kedvezményeket kaphattok:
  • GYES-en lévő jelentkező esetében,
  • GYED-en lévő jelentkező esetében,
  • GYET-en lévő jelentkező esetében,
  • pályakezdő jelentkező esetében,
  • és regisztrált munkanélküli státuszú jelentkező esetében. 
 
Az ilyen kedvezmények különböző mértékűek lehetnek, leggyakrabban 5-10% jön le a tanfolyam díjából.
 
Példa:

Iskolához kapcsolódó kedvezmények

Az oktatási intézmények fontosnak tartják az öregdiákjaikkal való kapcsolat ápolását. Ennek erősítésére néhány oktatási intézmény kedvezményt ajánl az iskolájukban korábban végzett diákok számára egy újabb tanfolyamra való jelentkezés esetén. Ez a kedvezmény általában 10-20%-os.
 

Jelentkezéshez kapcsolódó kedvezmények

Egy tanfolyamra való jelentkezésnél a jelentkezéstől és a fizetéstől függően is szerezhettek kedvezményt. A tanfolyamoknál általában a képzés díja és a vizsgadíj különálló tételek, a jelentkezésnél csak a képzés díját kell befizetni. Azonban egyes intézmények kedvezményt ajánlanak fel azoknak, akik egyben befizetik mindkét tételt. Így ha van rá lehetőséged, fizesd be egyben a két díjat, ezzel pénzt spórolhatsz meg a képzés teljes összegéből.
 
Ha a barátaiddal vagy kollégáiddal együtt néztetek ki egy tanfolyamot, akkor jó hírünk van számotokra! A melyiksuli kínálatában található olyan tanfolyam, ahol ha egyszerre minimum hárman jelentkeztek, akkor kedvezményes áron vehettek részt a képzésen. Ez a kedvezmény általában 5%-kal csökkenti a képzés árát.
 

A melyiksuli.hu kedvezmény

A melyiksuli.hu-n amellett, hogy összehasonlíthatod a különböző intézmények ajánlatait és megtudhatsz minden információt a képzésekről, kedvezményeket is bezsebelhetsz, ha a melyiksuli felületén keresztül adod le a jelentkezésedet egy adott tanfolyamra. A kedvezmény oktatási intézményektől függően változó mértékű. Azon tanfolyamok esetében, ahol érvényesítheted a melyiksuli.hu kedvezményt, a tanfolyam díjától függően akár 3000-15000 forintot is megspórolhatsz.
 
 
Jelentkezés előtt fontos megállapítanod, hogy jogosult vagy-e a kedvezmény igénybevételére és ezt tudod-e igazolni. Ha mindkét kérdésre ,,igen” a válasz, akkor pipáld ki a kedvezményt és vegyél részt a tanfolyamon alacsonyabb tandíjért cserébe!