Melyiksuli Blog

Hatékony gyorsolvasó képzés a Melyiksuli kínálatában!

A családi projektként induló LiteraGo mára már egy sikeres start-uppá nőtte ki magát. Nagy örömünkre szolgál, hogy gyorsolvasó képzésükkel ezentúl a melyiksuli.hu kínálatát gazdagítják!

„Anna vezeti a csapatot, ő a legfiatalabb a családban, a BME-n műszaki menedzserként végzett. Anya a módszertani szakértő, tanár, emellett közel 1000 pedagógusnak tartott már tanulásmódszertan tréninget országszerte. Mátyás, az idősebb testvér a grafikáért felel, egyébként egy fiatal építészirodát vezet, "civilben" építészmérnök. Apa, Orsi és Gábor pedig a legnagyobb szurkolóink és támogatóink.” – mesélik a cégről. 

Nagyra tartják családjuk segítségét, hiszen a startupper lét sok kihívást rejt magában és szerintük nem jutottak volna el idáig a támogatásuk és biztatásuk nélkül. Céljuk, hogy az emberek megtanulják, hogyan lehet eljutni az őket körülvevő óriási mennyiségű szöveges információ felhasználásával a céljaik megvalósításáig, legyen az tanulás, sikeres karrier vagy személyes fejlődés.

Ehhez egy olyan programot fejlesztettek ki, amivel mások számára örömteli, játékos folyamattá tehetik a tanulást. Ezt a programot ismerhetjük meg online tréningük során, amely 21 leckén keresztül vezet végig a tanulás folyamatán. Kifejezett figyelmet fordítva a hatékony és gyors olvasási stratégiákra. Ez többek között segít az olvasott szöveg eredményesebb felidézésében. 

Sokszor rossz olvasási szokásaink nem engedik, hogy egy új, helyes formát elsajátítsunk. A LiteraGo tréningjén ezeket is levetkőzhetjük! Mindezt pedig egy nagyon gyorsan és könnyen elsajátítható formában adják át, amit rugalmas időbeosztásban lehet gyakorolni. Az oktatóanyag 14 interaktív feladattípusra és gyakorló szövegekre épül

Ha szeretnél többet megtudni a LiterGo képzéseiről, kattints ide