Erre a tanfolyamra már sajnos nem tudsz jelentkezni! Tekintsd meg hasonló Ingatlanvagyon-értékelő és -közvetítő képzésekre vonatkozó ajánlatainkat.

Ingatlanvagyon-értékelő és -közvetítő képzés

Szakmai információk
Képzés formája Csoportos csoportos
Képesítés típusa / végzettség tanúsítvány
Képzést biztosító intézmény Best-Work Kft.
Képzés bemutatása

Felnőttképző nyilvántartási száma: E/2020/000045

Képzés célcsoportja: Mindazok, akik Ingatlanközvetítői szakképesítéssel már rendelkeznek, és szeretnék magukat továbbképezni az ingatlanszakmában.

Az ingatlanvagyon-értékelő és -közvetítő szakképesítést megszerzők alkalmassá válnak az ingatlan hasznosítása szerinti értékek meghatározására. Ismernie kell az ingatlanpiacot (annak keresleti és kínálati oldalának sajátosságait) és az ingatlan jellemzőit. Tudnia kell munkája során meghatározni a beépíthető telek, lakóépülettel, nem lakás céljára szolgáló épülettel beépített ingatlan, termőföld, történeti jelentőségű (régészeti vagy műemléki védettség alatt álló) és mezőgazdasági ingatlan értékét. Legyen képes hitelbiztosítéki értékbecslést is végezni, hasznosítási, befektetői javaslatot tenni és kockázatelemzést készíteni. 

Államilag elismert TANÚSÍTVÁNY-t nyújtó szakmai képzés, melynek birtokában a résztvevő önállóan jelentkezik egy független akkreditált vizsgaközpontban. A sikeres vizsga nyomán képesítő bizonyítvány szerezhető, ami államilag elismert szakképesítést tanúsít. A vizsgadíjat a vizsgaközpont határozza meg.

 
Jelentkezés feltétele Érettségi végzettség és 52 341 02 OKJ azonosító számú vagy 04164 azonosító számú Ingatlanközvetítő szakképesítés. Egyéb feltételek: A jelentkezőnek kell rendelkeznie számítógéppel/mobilalkalmazásokkal, internetkapcsolattal, e-mailcímmel és felhasználó szintű kezelési ismeretekkel.
Helyszín és időzítés
Képzés indulása 2023. február. 25
Jelentkezési határidő 2023. február 25
Képzési napok és időpontok ONLINE, élő órák, hétvégi napokon, 9-13 óráig, ill. 9-17 óráig (az előadások visszanézhetőek)
Képzés időtartama 3 hónap
Képzés helyszíne 9700, Szombathely,
Árral és fizetéssel kapcsolatos infók
Képzési díj 145 000 Ft
Díj tartalma Az ár kizárólag az oktatás összegére vonatkozik. NEM tartalmazza a szakképesítő vizsga díját!
Kedvezmények
  • GYES-en, GYED-en lévőknek és regisztrált munkanélkülieknek kedvezmény! ( 5% )
Fizetési mód készpénz, banki átutalás
Részletfizetés Kamatmentes részletfizetés biztosított.

A profil menü megtekintéséhez kérjük lépj be vagy regisztrálj!


To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Kapcsolódó galériák

Ingatlanvagyon-értékelő és -közvetítő képzés

separator