Raktáros képzés + ajándék tanfolyam

Szakmai információk
Képzés formája Csoportos csoportos
Képesítés típusa / végzettség tanúsítvány
Képzést biztosító intézmény Best-Work Kft.
Képzés bemutatása

Raktáros képzés + ajándék Konfliktuskezelés a kereskedelemben tanfolyam

Felnőttképző nyilvántartási száma: E/2020/000045

A raktáros felelősséggel és szakszerűen lássa el a raktárosi feladatokat telephelyeken és raktárakban. Értsen az új termékek felcímkézéséhez, az áruk áthelyezéséhez, csoportosításához, a be- és kitároláshoz, tudja a komissiózás és az expediálás műveleteit. Legyen képes kezelni a kézi árumozgató eszközöket, a raktári szoftvereket és kapcsolódó egységeiket (pl. vonalkódleolvasót használ). Munkáját szakmai vezetője irányításával vagy iránymutatása alapján önállóan lássa el.

Képzés célcsoportja: Alapfokú iskolai végzettséggel rendelkező jelentkezők, akik a logisztika iránt érdeklődnek, és raktárosként szeretnének elhelyezkedni.

A képzés tananyagegységei:

  • Raktározási alapok
  • Raktári tárolás és anyagmozgatás

 
Szakmai gyakorlat: 50 óra. A résztvevő az alábbiak szerint alkalmas raktárban, telephelyen töltheti le: A raktárban legalább 20 különböző árucikk jelenjen meg, cikkenként minimum 3-3 termékkel, egységcsomagolásban. A raktárkészletnek nem szükséges valós termékekből állnia, de egyedi cikkszámmal és vonalkóddal kell rendelkezniük.
A szakmai gyakorlat teljesítéséről a gyakorlat helyszínéül szolgáló szervezet igazolást állít ki. A nyomtatványt a felnőttképző bocsátja rendelkezésre. A dokumentum leadása legkésőbb a képzés utolsó napja.
A szakmai gyakorlat (amennyiben a tanulmányainak megfelelő szervezetben foglalkoztatott) letöltöttnek tekintendő, és korábbi tanulmányok, gyakorlat beszámítása alapján a résztvevő felmentést kap a szakmai gyakorlat teljesítése alól. Ennek igazolásául a szerződését be kell nyújtani.
A képző intézmény gyakorlati együttműködő partnere többek között a: SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.

A képzés sikeres elvégzése után a résztvevők tanúsítványt kapnak, mellyel az akkreditált vizsgaközpontban a sikeres vizsga nyomán szakmai bizonyítvány szerezhető, amely munkakör betöltésére jogosít. A vizsgára való bejelentkezéshez segítséget nyújt intézményünk.

Jelentkezés feltétele Alapfokú iskolai végzettség (minimum 8 általános). A jelentkezőnek rendelkeznie kell számítógéppel/mobilalkalmazásokkal, internetkapcsolattal, e-mail címmel és felhasználó szintű kezelési ismeretekkel.
Helyszín és időzítés
Képzés indulása 2023. május. 06
Jelentkezési határidő 2023. május 6
Képzési napok és időpontok ONLINE, élő órák, hétvégi napokon, 9-13 óráig, ill. 9-17 óráig (az előadások visszanézhetőek)
Képzés időtartama 3 hónap
Képzés helyszíne 9400, Sopron,
Árral és fizetéssel kapcsolatos infók
Képzési díj 70 000 Ft
Díj tartalma Az ár kizárólag az oktatás összegére vonatkozik. NEM tartalmazza a szakképesítő vizsga díját!
Kedvezmények
  • GYES-en, GYED-en lévőknek és regisztrált munkanélkülieknek kedvezmény! ( 5% )
Fizetési mód készpénz, banki átutalás
Részletfizetés Kamatmentes részletfizetés biztosított.
Egyéb információk
Címkék raktáros, Sopron

A profil menü megtekintéséhez kérjük lépj be vagy regisztrálj!


To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Kapcsolódó galériák

Raktáros képzés + ajándék tanfolyam

További raktáros képzés ajánlatok

separator