GranSol Kft.

Intézmény alapadatai, azonosítók
Intézmény székhelye 2500, Esztergom, Királyszíve utca 7.
Cégjegyzékszám
Nyilvántartási szám 00184-2012
Intézmény bemutatkozása
Tudással a jövődért
Bemutatkozás


Felnőttképzési Engedélyszám:

E-000446/2014/A001
E-000446/2014/A002
E-000446/2014/A003
E-000446/2014/A004
E-000446/2014/A005
 

Szolgáltatásaink röviden

Minősített, piaci feltételeknek megfelelő szakképzések országszerte, munkavállalók egyedi kiképzése és továbbképzése, gyakorlati szakmai és személyes paraméterek szerinti professzionális szűrése, véleményezése, munkaerő közvetítés és kölcsönzés.

Mivel is foglalkozik a GranSol és miben tud önnek segíteni?

A GranSol célja olyan országos szakmai képzési programok, tanfolyamok nyújtása, melyek egyrészt hiányszakmákra képeznek, másrészt olyan képzést nyújtanak mely a valós piaci elvárásokon alapul, olyan minősítés és tanúsítvány megszerzését biztosítja, mely országosan, sőt sok esetben Európa szerte ismert és elismert, és mely képzéseket sikerrel teljesítő hallgatóinkat hatékonyan helyezzük el a magyar és külföldi munkaerőpiacokon. Ugyanakkor ezen ismeretink, szakembereink és műhelyeink révén a máshonnan hozzánk érkező munkavállalókat is hatékonyan tudjuk tesztelni és tovább képezni.

Mik azok a hiányszakmák? Mi a hiba a szakképzésekkel hazánkban?

Hiányszakmák hazánkban az olyan, szakképesítéssel megszerezhető szakmák, melyek elsősorban a gyártás területén fordulnak elő, gyártás minősége és így a követelmények az utóbbi években jelentős fejlődésen mentek át köszönhetően többek közt olyan cégeknek, mint az Audi, Mercedes, Opel, vagy Suzuki. Ezen követelményekkel a képzések színvonala legtöbb esetben nem tartotta és nem tartja a lépést, sem a személyi sem tárgyi feltételek nem felelnek meg a korszerű piaci elvárásoknak. Másrészt megjelentek új technológiák, úgymint. CNC fémmegmunkálás, 3D nyomtatás.

 

Képzéskategóriák
Képzési helyszínek

A profil menü megtekintéséhez kérjük lépj be vagy regisztrálj!


To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Intézmény által nyújtott képzések

Nincs beküldött tanfolyama az adott intézménynek.

separator