IWS Solutions Kft.

Intézmény alapadatai, azonosítók
Intézmény székhelye , ,
Cégjegyzékszám 01-09702598
Nyilvántartási szám Bejelentési számunk: B/2020/000326, Engedélyszámunk: E/2020/000060
Akkreditációs tanúsítvány száma -
Intézmény bemutatkozása
Az IWS elkötelezett a szakmaiság és ügyfelei iránt. Célunk, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, melyek teljes körű megoldásokat kínálnak a felmerülő problémákra, illetve igényekre. Csapatunk és szolgáltatáskínálatunk sokszínűségének köszönhetően számos remek, nemzetközi tapasztalatokat szerzett szakemberrel dolgozunk a legkülönbözőbb területeken.
Bemutatkozás

Az IWS csapata több mint 20 éve kezdte a tevékenységét Magyarországon. 2001-től a legnagyobb belga vizsgáló intézet leányvállalataként végeztünk tanúsítási, képzési, környezet- és munkavédelmi szaktevékenységeket, majd 2018-tól egy francia cégcsoport tagjaként szereztünk tapasztalatokat.

2023-tól 100%-ban magyar vállalatként, IWS néven folytatjuk munkánkat. Meggyőződésünk, hogy az eddig felhalmozott tudás és tapasztalat birtokában, az általunk fenntartott, nemzetközileg elfogadott akkreditációkkal, valamint nyugat-európai vizsgálóintézetek licencpartnereként kiemelten magas minőségű, de ugyanakkor rugalmas megoldásokat tudunk kínálni, teljes mértékben a hazai igényekre szabva. Nemzetközi tapasztalattal és együttműködésekkel, a hazai igények és jogszabályok teljes körű ismeretével biztosítjuk tevékenységünk kiváló színvonalát.

Az általunk kiadott több száz tanúsítvány, több ezer elvégzett vizsgálat és több tízezer képzésen résztvevő elégedettsége és elismerése tükrözi munkánk sikerét.

.

Képzéskategóriák
Képzési helyszínek

separator