RUANDER Oktatóközpont

Intézmény alapadatai, azonosítók
Intézmény székhelye , ,
Cégjegyzékszám 01-06-756963
Nyilvántartási szám 01-0266-05
Akkreditációs tanúsítvány száma AL-1598
Intézmény bemutatkozása
Bemutatkozás

A RUANDER egy olyan Felnőttképzési engedéllyel rendelkező Oktatási Intézmény, amely a vállalkozások és szervezetek elsősorban informatikai igényeinek és céljainak hatékony és magas szintű megvalósítását tűzte ki céljául. Oktatóink szakirányú diplomával, nemzetközi minősítésekkel, oktatási, felnőttképzési gyakorlattal rendelkező szakemberek. Fő profilunk a céges, csoportos képzések megvalósítása, tantermi, vagy kihelyezett formában Magyarország teljes területén.

Informatikai oktatásokat nyújtunk a végfelhasználó képzésektől a mérnöki szintig. Oktatásaink a legmodernebb és leghatékonyabb nemzetközi módszertanok alapján kerül lebonyolításra. A szervezeti igények alapján a modulrendszerű tematikákból összeállítjuk és lebonyolítjuk az vállalat informatikai stratégiai céljainak legmegfelelőbb oktatást, az ország bármely területén. Az oktatáshoz szükséges mobil hardvereket, szoftvereket szükség esetén tudjuk biztosítani.

OKJ szakképzéseket is kínálunk, az államilag elismert OKJ-s bizonyítványt nyújtó szakképesítések megszerzésére irányuló szakmai tanfolyamokat szervezünk, elsősorban új szakmát tanulni vágyó résztvevőink részére.

Képzéskategóriák
Képzési helyszínek

A profil menü megtekintéséhez kérjük lépj be vagy regisztrálj!


To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Kapcsolódó galériák

RUANDER Oktatóközpont

Intézmény által nyújtott képzések

separator