Keresési feltételek: Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok > Vendéglátás-turisztika > Szakács
Képzés figyelő beállítása
Intézmény Képzés neve és helyszíne Képzési forma Kezdési időpont Időtartam Ársorrend változtatása Kedvezmény Részlet- fizetés
1. Szakács tanfolyam
Budapest 09. ker.
Csoportos 9 hónap 140 000 Ft
-5%
2. Szakács tanfolyam
Budapest 09. ker.
Csoportos 9 hónap 140 000 Ft
-5%
3. Szakács tanfolyam
Budapest 14. ker.
Csoportos 2020.10.31 9 hónap 200 000 Ft
-5%
Részletfizetési információk
4. Szakács tanfolyam/ hétköznapi csoport
Budapest 14. ker.
Csoportos 2020.11.05 9 hónap 200 000 Ft
-5%
Részletfizetési információk
5. Szakács tanfolyam
Székesfehérvár
Csoportos 2020.10.31 9 hónap 200 000 Ft
-5%
Részletfizetési információk
6. Szakács tanfolyam
Békéscsaba
Csoportos 2020.10.31 9 hónap 200 000 Ft
-5%
Részletfizetési információk
7. Szakács tanfolyam
Debrecen
Csoportos 2020.10.31 9 hónap 200 000 Ft
-5%
Részletfizetési információk
8. Szakács tanfolyam
Dunaújváros
Csoportos 2020.10.31 9 hónap 200 000 Ft
-5%
Részletfizetési információk
9. Szakács tanfolyam
Eger
Csoportos 2020.10.31 9 hónap 200 000 Ft
-5%
Részletfizetési információk
10. Szakács tanfolyam
Gyöngyös
Csoportos 2020.10.31 9 hónap 200 000 Ft
-5%
Részletfizetési információk
11. Szakács tanfolyam
Győr
Csoportos 2020.10.31 9 hónap 200 000 Ft
-5%
Részletfizetési információk
12. Szakács tanfolyam
Hódmezővásárhely
Csoportos 2020.10.31 9 hónap 200 000 Ft
-5%
Részletfizetési információk
13. Szakács tanfolyam
Kaposvár
Csoportos 2020.10.31 9 hónap 200 000 Ft
-5%
Részletfizetési információk
14. Szakács tanfolyam
Kecskemét
Csoportos 2020.10.31 9 hónap 200 000 Ft
-5%
Részletfizetési információk
15. Szakács tanfolyam
Miskolc
Csoportos 2020.10.31 9 hónap 200 000 Ft
-5%
Részletfizetési információk

Szakács tanfolyam, OKJ-s képzés alapján megszerezhető szakképesítés. Részszakképesítések: Gyorséttermi- és ételeladó, Konyhai kisegítő. Ráépülés: Diétás szakács. Szükséges iskolai előképzettség: tizedik évfolyam elvégzésével tanúsított iskolai végzettség. Betölthető munkakör, foglalkozás: Szakács. Jellemző feladatai: A szakács legfontosabb feladata a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelő feladatok ellátása, valamint a vendégek elvárásainak megfelelő ételválaszték kialakítása és elkészítése. Az ételeknek, a követelményeknek megfelelő minőségi színvonalon történő tálalása a fogyasztók és a vendégek számára.