Kiválasztás és fejlesztés tesztekkel

Szakmai információk
Képzés formája Csoportos csoportos
Képesítés típusa / végzettség képesítést nem adó
Képzést biztosító intézmény SHL Hungary Kft.
Képzés bemutatása

A résztvevő  a 2 napos, gyakorlatias képzés keretében saját élményeken és személyes megtapasztaláson keresztül sajátíthatja el a hatékony munkaerő-kiválasztás és -fejlesztés bevált technikáit:

  • személyiséget, kompetenciát és motivációt mérő kérdőívek használatát
  • pszichológiai tesztek, képességtesztek alkalmazását
  • teszt eredmények elemzését és kiértékelését
  • kompetencia alapú, következetes értékelés nyújtását


Az SHL Hungary egyedülállóan biztosítja a képzés témájához kapcsolódó tankönyvet, így azt nem kell külön megvásárolni. A több száz oldalas segédanyag komoly és elismert szakmai olvasmány és a tréning elvégzése után mindig kéznél lesz. 

Kinek? 
A képzésen való részvételt elsősorban azoknak a személyügyi szakembereknek ajánljuk, akik önállóan, saját elképzeléseik szerint, vállalaton belül szeretnék megoldani a kiválasztással és fejlesztéssel kapcsolatos feladatokat, és hosszabb távon, a vállalati humánpolitikai rendszer részeként akarják használni az SHL eszközeit.

Mit? 
A tananyag, amellyel a résztvevők megismerkednek, rendkívül sokrétű. A bevezető részben érintjük a tesztezés történetét, az öröklött és környezeti hatások szerepét, a pszichológiai tesztek típusait (különös tekintettel azokra, amelyeket a munka világában alkalmaznak). Kitérünk arra, hogy miért használunk teszteket a kiválasztásban és a képzésben, hogyan kerülhetők el a munkaerő-kiválasztás hibái, mit nevezünk egy teszt validitásának és megbízhatóságának. (Az összefüggések könnyebb megértését szolgálja néhány alapvető statisztikai fogalom áttekintése.) A résztvevők részletesen megismerkedhetnek a képességvizsgáló tesztekkel (ezen belül a logikus szövegelemzés tesztekkel, a numerikus tesztekkel, a technikai tesztkészletek próbáival, az adminisztratív képességeket vizsgáló "hivatalnok tesztekkel") és a Viselkedés a munkahelyen tesztcsomag személyiségkérdőíveivel. Alkalom nyílik a motivációt, az érdeklődést, a munkastílust és a kompetenciákat elemző kérdőívek alapos megismerésére is.

Hogyan? 
A tesztfelvétel, a kiértékelés és az eredmények visszajelzése fontos elsajátítanivaló, de elsősorban nem elméleti tananyag. A teszteket a saját élmény, a személyes tapasztalás érdekében minden résztvevő kipróbálja, majd a trénerek segítségével kiértékeli és értelmezi az eredményeket. Bemutatásra kerül az SHL számítógépes szakértői rendszere is, amely a személyiségtesztek kiértékelésében nyújt értékes segítséget a felhasználónak.

A tanfolyamot sikeresen elvégzők oklevelet kapnak, mely a világ minden részén feljogosít az SHL tesztek használatára.

Helyszín és időzítés
Képzés időtartama 2 nap
Képzés helyszíne 2040, Budaörs, Kossuth Lajos utca 20.
Árral és fizetéssel kapcsolatos infók
Képzési díj 350 000 Ft
Díj tartalma Az ár a képzési díjat, illetve a képzés témájához kapcsolódó könyvet tartalmazza.
Kedvezmények -
Fizetési mód banki átutalás

A profil menü megtekintéséhez kérjük lépj be vagy regisztrálj!


To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Kapcsolódó galériák

Kiválasztás és fejlesztés tesztekkel

separator

Kérdésed van a képzéssel, tanfolyammal kapcsolatban?
Küldd el nekünk, és mi megválaszoljuk!