Coachképzés

Szakmai információk
Képzés formája Csoportos csoportos
Képesítés típusa / végzettség képesítést nem adó
Képzést biztosító intézmény Coachingcentrum
Képzés bemutatása

Miben más a mi programunk?

Büszkék vagyunk arra, hogy a Coachingcentrum képzése az egyetlen coachképzés Magyarországon,
1. amely kompetenciafelméréssel és egyéni visszajelző beszélgetéssel indul
2. amely egyéni komplex fejlesztési tervet készít minden hallgató számára és nyomonköveti a fejlődést
3. amelyben egy választott oktató mentorálást biztosít
4. és amelyben minden coaching-irányzatot a témához legjobban értő oktató oktat
5. amelyben a kurzus alatt 7 oktató tudását kaphatod meg, akik közül mindenki rendelkezik vezetői tapasztalattal, multinacionális és saját vállalkozás háttérrel, és gyakorlatban is coachol egyéneket és csoportokat.

A coach legfőbb eszköze önmaga. Iskolánkban arra képezünk, hogy megformáld azt a coachot vagy vezetőt, akivé válni szeretnél. Coaching 2020 - coachok új generációját képezzük, továbbá azokat a vezetőket, akik szeretnék elsajátítani és alkalmazni a coaching eszköztárát és módszereit. Képzésünk és a képzés során alkalmazott 3 mentorcoaching az International Coach Federation (ICF) kompetenciáira épül.

 • Különös gondot fordítunk arra, hogy önismereted mélyüljön. Képzésünkön megtanulod, hogy az önismeretet hatékony személyes erőforrásként használd a coachingban.
 • 7 oktató szaktudása biztosítja, hogy mindegyik coaching-módszertant/irányzatot a leghozzáértőbb szakembertől sajátítsd el.
 • A képzés részét képezi egy online kompetenciateszt, egyéni visszajelző beszélgetéssel, ami abban támogat, hogy leendő coachként, vagy coachingszemléletű vezetőként melyek az erősségeid, hol vannak a fejlesztendő területeid, és hogyan tudod még jobban kiaknázni a képességeidet. Erre építjük egyéni komplex fejlesztési tervedet, és ez alapján tudsz mentort választani magadnak az oktatók közül.
 • Ráismersz az érzelmi intelligencia, az érzelmek kifejezésének és kifejeződésének jelentőségére a coaching folyamatban.
 • Megtanulod a tranzakcióanalízis alapjait, eredményesebben kapcsolódsz külső/belső ügyfeledhez. Felismered a játszmás helyzeteket és felelősségvállaló üzemmódba tudod eljuttatni beszélgetőpartnered.
 • Megérted, mi a feladatod a coaching folyamatban, megismered a coachingfolyamat szereplőit és érzékeny pontjait. Modellek segítségével megtanulod felépíteni a beszélgetést.
 • Kérdés, kérdés, kérdés. Megtanulod a coach kérdéseit és megtanulsz hallgatni. Felismered, hogyan legyél igazán jelen egy beszélgetésben.  
 • Rezonáns jelenlét, intuitív coaching.  Módszereket tanulunk arra, hogyan használd és fejleszd intuíciódat coachként és vezetőként.
 • Tipológiák és stílusok - kapcsolat és kommunikáció? Megismered a különböző személyiségtipológiákatés megtanulod, mire jók a különböző segítő folyamatokban. Gyakorlod az előrevivő kommunikációseszközöket (erőszakmentes, asszertív, stb.).
 • Különbséget teszel a tanácsadás, coaching, facilitálás, moderálás, trénerség, mentorálás között. Felismered, hogyan tudják ezek a technikák hasznosan segíteni egymást.
 • Információkat kapsz a coaching üzleti oldaláról, és hozzájutsz ahhoz a kelléktárhoz, ami a coaching üzlet elindítását és a coach énmárkájának építését támogatja.
 • Business és lifecoach – ez a két fogalom megtelik számodra tartalommal
 • Már az első képzési alkalom is rengeteg gyakorlási lehetőséggel indul, és ez végigvonul a teljes képzési folyamaton

Helyszín és időzítés
Képzési napok és időpontok két-háromhetente pénteken (16.30-19.45 ) és szombaton (9.00-16.30)
Képzés időtartama 6 hónap
Képzés helyszíne 6700, Szeged,
Árral és fizetéssel kapcsolatos infók
Képzési díj 590 000 Ft
Díj tartalma Az ár tartalmazza: 130 óra képzés, 3 óra mentorcoaching a képzésbe integrálva, képzési tananyag + munkafüzetlapok, a képzés elején online kompetenciafelmérés egyéni visszajelző beszélgetéssel (képzési időn kívül egyénileg egyeztetett időpontban), komplex egyéni fejlesztési terv a képzés során 5 kontaktponttal Az ár nem tartalmazza: az ÁFA-t (magánszemélyeknek ÁFA mentes konstrukció is elérhető).
Kedvezmények -
Fizetési mód banki átutalás
Részletfizetés Többféle részletfizetési opció lehetséges megbeszélés szerint (2, 3 részlet, egyedi)
Egyéb információk
Címkék coaching, Budapest, coachképzés

A profil menü megtekintéséhez kérjük lépj be vagy regisztrálj!


To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Kapcsolódó galériák

Coachképzés

További coaching képzés ajánlatok

separator