Executive coachképzés

Szakmai információk
Képzés formája Csoportos csoportos
Képesítés típusa / végzettség képesítést nem adó
Képzést biztosító intézmény Coachingcentrum
Képzés bemutatása

A Coachingcentrum Executive Coach-képzésén egyfajta tölcsér modellt követve a szélesebb, átfogóbb szervezeti szintű témák felől a funkcionális egységek, projekt teamek dinamikáján át a vezető, végül maga a coach személyes terében felmerülő dilemmák felé haladunk. Minden témát valós helyzetekkel, éles coaching beszélgetésekkel dolgozunk fel.

TEMATIKA:

 1. Az Executive Coach képzés a már előzőleg megszerzett alapszintű coaching és/vagy vezetői készségekre és tapasztalatokra épül. A képzést azzal kezdjük, hogy közös megértést alakítunk ki a coaching alapjairól, hogy azonos kiindulópontról építkezzünk.
  Ki az Executive ügyfél, és milyen célok mozgatják – számba vesszük, hogy a legkülönbözőbb típusú szervezetek vezetőivel jellemzően milyen üzleti és személyes témák mentén fogsz dolgozni.
 2. Stratégia és változás: elsajátítod azokat a modelleket és módszereket, amelyeket szervezetátalakítás, működési modellváltás vagy új rendszer bevezetése esetén alkalmazhatsz.
 3. Innováció és projektvezetés alighanem a szervezeti vezetők leggyakrabban emlegetett kihívásai. A képzésnek ezen a pontján ahhoz kapsz muníciót, hogy erőteljesen segítsd a vezetőt abban, hogy a technológia, a folyamatok és a működés terén is sikeres újításokat vezessen be, miközben a futó projektek irányítását is kézben tartja.
 4. Vezetés, hatásgyakorlás — a szervezet különböző szintjein más és más látásmódra, és vezetői működésre van szükség. A vezető akkor képes erőteljesebb hatást gyakorolni a környezetére, ha vezetői stílusok lehető legszélesebb készletét alkalmazza. Hogyan tudod kimozdítani ügyfeledet a megszokott és komfortos működéséből?
 5. Hitelesség, kommunikáció, szervezeti dinamikák — milyen az a hiteles és önazonos vezetői működés, ami tudatosan épül a személyes és vezetői értékekre, és kommunikációs szinten megnyilvánul a feladatkiadásban, visszajelzésben, a nehéz beszélgetésekben? Hogyan tudja a vezető javítani a munkavállalói élményt és erősíteni az elkötelezettséget?
 6. Személyes kihívások: ahhoz kapsz újabb eszközöket, hogy az ügyfelet konfliktusai kezelésében, személyes energiái beosztásában, stresszhatások közepette az egyensúlya megtartásában, a másokhoz való személyes kapcsolódásban segítsd.
 7. A coach személyes útja: az Executive Coach – csakúgy mint vezető ügyfele – kiélezett helyzetekben kell, hogy teljesítsen. Ezért is fontos, hogy meghúzza a személyes tere határait, és ki tudjon alakítani olyan mechanizmusokat, amelyekkel azt meg tudja védeni. Itt térünk ki a teljes folyamat értékelésére, a tanulságok levonására.
 

A KÉPZÉS KÜLÖNLEGES ELEMEI:

Előnyök, amelyek a képzés elvégzése után a versenyképességedet biztosítják executive coachként:

 • Kooperáció vállalati partnerekkel
 • Online kompetenciafelmérés alapozza meg szakmai fejlesztési tervedet
 • Képzett Profiles PXT-tanácsadóvá válsz (2 extra képzési nap a képzési időn kívül)
 • Szakmai közösség
 • Zöld képzés, csökkentjük ökológiai lábnyomunkat
 • Egyéni mentorálás vagy mentorcoaching, executive coaching gyakorlás, shadowcoaching, videós gyakorlatok
 • Megismered a piacot, startup-ökoszisztéma, nagyvállalat, kkv, állami vállalat, különböző szintű vezetőkkel gyakorolhatsz
 • Nyílt coachbörzén kipróbálhatod magad vezetői coachingban szakmai ernyőszervezetek prémium eseményein
 • Excutive coaching book esettanulmány kötetben online publikálási lehetőség

 

A képzésbe kerülés feltétele személyes interjú az oktatói team egyik tagjával.

 

Helyszín és időzítés
Képzési napok és időpontok 2020.03.12-13., 03.25., 04.08., 04.22., 05.06., 05.20., 06.03., 06.17. (vizsganap)
Képzés időtartama 72 óra, plusz mentorcoaching
Képzés helyszíne 6700, Szeged,
Árral és fizetéssel kapcsolatos infók
Képzési díj 720 000 Ft
Díj tartalma A képzés díja 720.000 Ft + Áfa. Magánszemélyeknek áfamentességet tudunk biztosítani.
Kedvezmények -
Fizetési mód banki átutalás
Részletfizetés Részletfizetési lehetőség biztosított
Egyéb információk
Címkék coaching, Budapest, coachképzés, executive

A profil menü megtekintéséhez kérjük lépj be vagy regisztrálj!


To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Kapcsolódó galériák

Executive coachképzés

További coaching képzés ajánlatok

separator